Scandal la Spitalul din Târgu-Jiu: O tânără a murit în timpul unui chiuretaj. Rudele victimei acuză un medic

Scandal la Spitalul din Târgu-Jiu: O tânără a murit în timpul unui chiuretaj. Rudele victimei acuză un medic

Tragedie într-un spital din judeţul Gorj. O tânără însărcinată a făcut stop cardiac în timpul unui chiuretaj. Femeia a fost transportată de urgenţă de la spitalul din Novaci la Târgu Jiu, însă nu a mai putut fi salvată.

Tânăra a ajuns în stare gravă critică la spitalul din Târgu-Jiu. Rudele victimei au dat vina pe doctorul spitalului din Novaci, care a încercat fără succes să-i întrerupă sarcina. Mascaţii au fost nevoiţi să intervină pentru a-i calma pe oamenii furioşi.

„Echipa operatorie pare că a făcut tot ce a fost posibil, în schimb nu s-a mai putut face nimic.După informaţiile pe care le-am luat de la terapie intensivă a ajuns într-o comă profundă, cu midriază bilaterală, deci era într-o stare destul de avansată”, a declarat directorul Spitalul Judeţean Târgu-Jiu, Vasile Stănculete.

Ginecologul Damian Diţescu nu este la primul scandal în care este implicat. În octombrie anul trecut a fost pus sub urmărire penală pentru neglijenţă în serviciu după moartea a doi bebeluşi la spitalele din Târgu-Cărbuneşti şi Novaci. La acea vreme, medicul s-a ascuns într-un garaj al parchetului pentru a nu da ochii cu jurnaliştii.

Târgu-Jiu: O tânără a murit în timpul unui avort

Embed: " />

Urmăriți B1TV.ro și pe