Scenariu de film la Satu Mare: O femeie a încercat să angajeze un raket din Ucraina pentru a-i ucidă soțul (VIDEO)

Scenariu de film la Satu Mare: O femeie a încercat să angajeze un raket din Ucraina pentru a-i ucidă soțul (VIDEO)
foto: gazetadebistrita.ro

O femeie din Satu Mare a fost condamnată la 5 ani de închisoare, pentru că a încercat să angajeze un raket din Ucraina să îi ucidă soțul, arată B1 TV.

Planul criminal a fost pus la cale împreună cu fiul celor doi. Femeia dorea moartea soţului deoarece se temea că nu va putea pune mâna pe averea acestuia după divorţ.

Satu Mare: O femeie a încercat să angajeze un raket din Ucraina pentru a-i ucidă soțul

#DIRECT_ONE_m8keuo#

Mobilul crimei îl reprezenta patrimoniul firmei la care bărbatul era asociat unic. Lanţul de farmacii, numeroasele cabinete medicale închiriate unor medici de familie şi magazinul de material plastice valorează, potrivit anchetatorilor, aproximativ trei milioane de euro.

Planul a fost semnalat autorităţilor de un interlop. Cei doi au fost trimiși în judecată pentru instigare la omor calificat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)