Modificare ȘOC a vârstei de pensionare: Se schimbă tot ce știai până acum! Vezi NOILE REGULI!

Modificare ȘOC a vârstei de pensionare: Se schimbă tot ce știai până acum! Vezi NOILE REGULI!
Foto: pixabay.com

Noua Lege a pensiilor vine cu schimbări importante în ceea ce privește limita de vârstă pentru pensionare.

BOMBĂ MONDENĂ! ‘CARMEN ȘERBAN A MURIT’! TOATĂ ROMÂNIA E ÎN STARE DE ȘOC

Vizate de modificări sunt, în primul rând, femeile care au realizat stagiul minim de cotizare, care au născut trei copii şi i-au crescut până la vârsta de 16 ani. Acestea vor beneficia, dacă îndeplinesc aceste condiții, de reducerea vârstei de pensionare cu 6 ani.

PROFEȚIA ANULUI: CARMEN HARRA DEZVĂLUIE CINE VA FI VIITORUL PREȘEDINTE AL ȚĂRII! NIMENI NU S-AR FI GÂNDIT LA… (GALERIE FOTO)

Totodată, începând cu al patrulea copil, se adaugă câte un an la reducerea vârstei de pensionare.

RUGĂCIUNI PENTRU ADRIANA BAHMUȚEANU! A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ! SILVIU PRIGOANĂ E ÎN STARE DE ȘOC! VEZI AICI CUM A GĂSIT-O…

Spre exemplu, o femeie care a realizat stagiul minim de cotizare, a născut şi crescut 4 copii va beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu şapte ani, în timp ce o angajată cu 5 copii va putea ieși la pensie mai devreme cu opt ani.

Pensia pentru limită de vârstă se cuvine persoanelor care îndeplinesc, cumulativ, la data pensionării, condiţiile privind vârsta standard de pensionare şi stagiul minim de cotizare.

Vârsta standard de pensionare în prezent este de 65 de ani pentru bărbaţi şi de 63 de ani pentru femei.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)