Sebastian Lăzăroiu, la “Evenimentul Zilei”: Nu am precizat nicio sumă privind cazul Teo Peter

Sebastian Lăzăroiu, la “Evenimentul Zilei”: Nu am precizat nicio sumă privind cazul Teo Peter

Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu a fost invitat în platoul emisiunii “Evenimentul Zilei” cu Robert Turcescu și Ion Cristoiu, difuzată miercuri de B1 TV, să dea mai multe lămuriri în legătură cu informațiile publicate de WikiLeaks privind cazul Teo Peter.

Lăzăroiu a declarat că nu a dezvăluit niciodată suma de bani primită de familia lui Teo Peter drept despăgubiri pentru moartea acestuia și nici nu o va face.

„Eu nu am menționat niciodată o sumă și nici nu o voi face așa cum am înteles că nici domnul Peter nu cred că o va face. Înțeleg că există și un contract de confidențialitate”, a spus consilierul prezidențial.

Sebastian Lăzăroiu: Nu am menționat niciodată o sumă

Fiul lui Teo Peter a declarat că întreaga familie a fostului basist al trupei Compact a fost tulburată de aceste dezvăluiri.

„Aceste documente indiferent de cum le interpretează fiecare, nu mai schimbă nimic din ce s-a întâmplat”, a spus Claudiu Peter.

Vezi AICI mai multe declarații ale fiului lui Teo Peter

Claudiu Peter, despre ultimele informații legate de moartea lui Teo Peter

Sebastian Lăzăroiu a spus că Statele Unite s-au aflat în aceeași poziție ca și România în cazul consulului român din Singapore, care a fost extras de autorități din Singapore și adus în fața justiției române.

Acesta a mai menționat că președintele Traian Băsescu a încercat să obțină aducerea pușcașului marin american în țară pentru a fi judecat de justiția din România.

Autoritățile române au cerut extrădarea ucigașului lui Teo Peter

Ultima oră
20:39 - Klaus Iohannis: Fiecare persoană în plus care se vaccinează contribuie la încheierea gravei crize sanitare. Scopul celor care răspândesc dezinformări și știri false e să slăbească solidaritatea națiunii noastre (VIDEO)
20:25 - Octavian Jurma: „Al patrulea val al pandemiei a început mai devreme în România. Pragul de 1.000 de cazuri zilnice, depășit în luna august”
20:18 - Medici și asistenți medicali, decorați de președintele Klaus Iohannis de Ziua Ambulanței: „Duceți permanent o luptă contracronometru care de cele mai multe ori face diferența între viață și moarte” (VIDEO)
20:05 - CNAIR anunță restricții de circulație în aproape toată țara, din cauza caniculei
20:03 - Schimbări la procedura adopției copiilor, adoptate de Guvern. Birocratizarea excesivă va fi eliminată
20:01 - Un turist ceh dat dispărut a fost căutat pe munte de salvamontiști. Bărbatul a fost găsit în gara din Braşov
19:45 - George Simion (AUR): Sunt ONG-uri care încearcă să le spună copiilor cât de normal e să îți alegi singur sexul. Se încearcă introducerea acestui gen de propagandă și pe cale oficială (VIDEO)
19:24 - Comisia Europeană a aprobat achiziția Telekom România de către Orange, cu anumite concesii
19:15 - Raed Arafat: De exemplu, ca să nu se închidă, la creșterea incidenței accesul în restaurante la interior ar putea fi permis doar persoanelor vaccinate. Nu cred că vorbim de discriminare (VIDEO)
19:08 - Enterocolita, boala care strică vacanța turiștilor pe litoral. Mâncarea şi apa din mare, principalele surse de infectare