Senatoarea Diana Șoșoacă ignoră din nou măsurile anti-Covid: A participat la o petrecere într-un restaurant (VIDEO)

Senatoarea Diana Șoșoacă ignoră din nou măsurile anti-Covid: A participat la o petrecere într-un restaurant (VIDEO)

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, încalcă din nou regulile pe timp de pandmeie! Acesta s-a filamt live pe Facebook în timpul unei petreceri la restaurant unde nu era păstrată distanţarea și nici măşti de protecție nu se purtau.

Diana Șoșoancă, petrecere cu lăutari, în plină pandemie de coronavirus

Senatoarea AUR, Diana Şoşoacă, a participat, în seara de vineri spre sâmbătă, la o petrecere într-un restaurant. Nu se ştie în ce oraş pentru că senoatarea deşi a trasmis toată distracţia live pe Facebook nu a spus şi unde a avut loc.

Cel puţin 15 oameni apar pe filmarea senatoarei. Nimeni nu respectă regulile impuse de pandemie. Petrecăreţii cântă, dansează şi se iau în braţe de parcă nici n-ar exista ameninţarea COVID.

Politicianul și-a început live-ul la ora 21.00, când la mese s-a cântat „Treceți batalioane, române, Carpații”.

„E cazul să vă treziți odată, e cazul să vă reveniți la viață, viața trebuie trăită”, le transmite Șoșoacă internauților.

Aceasta îi face o dedicație lui Raed Arafat: „Vreau să-i facem o dedicație domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români”, spune ea, iar lăutarul cântă „Noi suntem români”.

Mai mult, unul dintre participanții la petrecere a început să cânte ”versuri” incoerente la adresa lui Raed Arafat, a președintelui Klaus Iohannis și a soției acestuia: ”Arafate, Arafate, ai grijă de dragul frate. Neamul românesc e forte, nu se sperie de probleme. Arafate, Arafate, pleacă tu pe la spate, părăsește România că-ți cade fudulia. Arafate, Arafate (…) România nu va piere!. Iohane, Iohane, ce mai faci tu barosane, cu schiurile umbli, frate, Carmen ta caută-n spate. Arafate, Arafate, grijă mare cu domnul frate, căci Moldova, și Ardealul, și Muntenia, și Banatul, tot românul de la Nistru pân la Tisa te va face să faci uța uța cu căruța pe la doamna Carmenuța”.

„La mulţi ani tuturor, distraţi-vă, pentru că viaţa e făcută să fie trăită, la mulţi ani tuturor!”, încheie Diana Şoşoacă live-ul.

Senatoarea Diana Șoșoacă ignoră din nou măsurile anti-Covid: A participat la o petrecere într-un restaurant (VIDEO)

Amenzile sunt între 500 şi 1.000 de lei pentru invitaţii care participă la petreceri ca aceasta, în care sunt încălcate măsurile de protecție pe timp de pandemie. Pentru organizatorii de astfel de petreceri sancţiunile pot ajunge şi la 10.000 de lei.

Scandalurile în care a fost implicată senatoarea AUR Daniela Șoșoacă

Amintim că senatoarea Diana Șoșoancă este cunoscută pentru nerespectarea măsurilor impuse pentru combaterea răspândirii pandemiei de Covid-19.

Diana Șoșoacă s-a poziționat drept un politician care militează împotriva obligativității purtării măștii în spațiile publice. În contextul COVID-19, Guvernul a interzis slujbele religioase în primă fază, iar mai apoi a impus diferite restricții, contestate de parlamentarul AUR. Astfel, de Sfânta Parascheva, Diana Șoșoacă a fost unul dintre cei care s-a opus vehement restricțiilor și a forțat intrarea slujbașilor până aproape de biserică.

„Am venit până aici, în față, unde nu trebuie să fie locuri rezervate și invitați. Invitat este poporul român și dacă nu l-au lăsat ei, nicio problemă. Am dat eu la o parte jandarmii și am intrat aici cu tot poporul”, a declarat de la Mitropolie Diana Șoșoacă.

În cadrul vizitei ministrului Sănătății Nelu Tătaru la Spitalul din Lețcani, în noiembrie, Diana Șoșoacă a pus tunurile pe oficialul Guvernului. Parlamentarul AUR i-a reproșat lui Tătaru mai multe probleme în contextul COVID-19.

Ulterior aceasta a fost revoltată după ce Guvernul a anunțat închiderea piețelor, pe fondul creșterii numărului de cazuri de COVID-19, Diana Șoșoacă a făcut front comun cu piețarii, contestând decizia.

Diana Șoșoacă s-a opus purtării măștii și în cadrul Administrației Prezidențiale. Doar la întâlnirea propriu-zisă cu Klaus Iohannis, pentru protocolul de consultare al partidelor, în vederea stabilirii noului guvern, avocata s-a conformat, însă pe jumătate. A purtat masca sub nas.

În prima ședință din Parlament, Diana Șoșoacă a fost surprinsă fără mască, decizie care a provocat ample dezbateri în spațiul public. Parlamentarul AUR și-a justificat gestul prin faptul că suferă de o anumită boală care o scutește de purtatul măștii.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său