EXCLUSIV // Alin Șerbănescu, după ce a fost dat afară de la CNAIR: „S-a supărat Răzvan Cuc, iar directorul Scarlat a executat solicitarea idolului său / Nici măcar nu a avut bărbația să îmi comunice direct”

EXCLUSIV // Alin Șerbănescu, după ce a fost dat afară de la CNAIR: S-a supărat Răzvan Cuc, iar directorul Scarlat a executat solicitarea idolului său / Nici măcar nu a avut bărbația să îmi comunice direct

EXCLUSIV ONLINE // CNAIR a anunțat joi încetarea detașării în funcția de purtător de cuvânt a lui Alin Șerbănescu la doar o zi după ce acesta l-a contrazis pe Răzvan Cuc privind contractul autostrăzii Brașov-Ploiești și a criticat activitatea acestuia în fruntea Ministerului Transporturilor.

Contactat de B1.ro, Alin Șerbănescu a arătat că nu este prima dată când îl critică în termeni duri pe Răzvan Cuc, dar crede că acum ministrul s-a supărat și i-a cerut directorului Scarlat, despre care afirmă că este controlat în totalitate de ministru, să ia această decizie.

„Mi-au încetat detașarea, mă întorc la radio de unde am venit. Probabil acum s-a supărat Răzvan Cuc și i-a cerut directorului Scarlat care a executat solicitarae idolului său”, a afirmat Alin Șerbănescu.

Mai mult, acesta arată că nici măcar nu a fost sunat să i se comunice de la CNAIR că a fost înlăturat și care sunt motivele.

„Nu au avut nici bărbăția să îmi comunice direct, am aflat când m-au anunțat de la radio”, a arătat Alin Șerbănescu.

Acesta s-a lansat și într-o tiradă dură la adresa CNAIR afirmând că nu va putea niciodată să își atingă obiectivele atâta timp cât este folosită după bunul plac al ministrului Răzvan Cuc „care nu are nicio expertiză pe domeniul transporturilor”.

Conform informațiilor obținute pe surse de B1.ro, locul acesteia îi va fi luat de Greta Manuela Dumitru, fosta consilieră a lui Narcis Neaga și purtătoarea de cuvânt, în trecut, a lui Miron Mitrea pe vremea când conducea Ministerul Transporturilor.

Contactată de B1.ro, aceasta a infirmat că va fi noua purtătoare de cuvânt, dar sursele B1.ro spun că hârtia privind numirea sa a fost semnată de către directorul CNAIR, Sorin Scarlat. (Detalii AICI)

„Nu știu ce spune ministrul Cuc, de semnat. În mod normal, contractul ar trebui semnat de guvern, care este demis. Din punctul meu de vedere, este o balivernă aruncată pe piață ca să creeze emoție. De ce până acum nu s-a făcut nimic și după ce a fost demis guvernul prin moțiune de cenzură s-a trezit lumea să anunțe? A făcut asta ca să anunțe premisele celor care vor veni la guvernare că li s-au lăsat niște proiecte pe care nu sunt în stare să le ducă la finalizare. E o joacă politică pe un proiect care este de interes național până la urmă”, afirmase Șerbănescu pentru EVZ, miercuri. (DetaliiAICI)