DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre SERGIU NICOLAESCU, la CINCI ani de la DISPARIȚIE! Secretul din ARHIVELE SECURITĂȚII…

DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre SERGIU NICOLAESCU, la CINCI ani de la DISPARIȚIE! Secretul din ARHIVELE SECURITĂȚII…

În arhivele Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității există două dosare de urmărire informativă pe numele regizorului Sergiu Nicolaescu.

Două dintre stenogramele discuțiilor sale telefonice dezvăluie relația tensionată pe care Sergiu Nicolaescu o avea cu o colegă de breaslă, cineasta Elisabeta Bostan, scrie jurnalul.ro.

Referindu-se la Elisabeta Bostan, Nicolaescu afirma că „aceasta este o canalie și o bestie pentru că a făcut o notă către Securitate în care îl acuza că face spionaj economic“ și susținea că însuși președintele Consiliului Culturii și Educației Socialiste, Miu Dobrescu, i-a cerut să renunțe la proiect în favoarea colegei sale.

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat