Sfârșit tragic pentru un preot din Buzău! Povestea cutremurătoare a părintelui

Sfârșit tragic pentru un preot din Buzău! Povestea cutremurătoare a părintelui
Foto: observator.tv

Un preot din Colți, județul Buzău, a murit sâmbătă, după ce a intrat cu autoturismul într-un copac, pe DN 10, între localităţile buzoiene Cislău şi Vipereşti. Sebastian Drăgoescu a fost încarcerat şi a murit în urma leziunilor, potrivit dcnews.ro.

„Un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă au intervenit la faţa locului, dar bărbatul a decedat în urma leziunilor”, a declarat Vasile Prahoveanu de la Biroul de presă al ISU Buzău.

„Accidentul a avut loc pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, şoferul a efectuat o depăşire periculoasă şi intrat în coliziune cu un copac marginal. Şoferul a fost încarcerat, iar în urma leziunilor ulterior a decedat”, a declarat agentul şef adjunct Mihai Drăghiciu de la Biroul de presă al IPJ Buzău.

Cu toate acstea, în urmă cu câțiva ani, fiul lui Sebastian Drăgoescu am murit înecat în apa Buzăului, la Drăgănoi, când avea doar 13 ani. Băiatul a intrat în apă și nu a mai ieșit, în timp ce preotul, soţia şi fetița lor erau pe margine şi nu au putut face nimic.