Situaţie INCREDIBILĂ în Botoșani: Dimineața, sala de sport se transformă în grădiniță, iar după amiază e cabinet medical. "Nu am avut de ales"

Situaţie INCREDIBILĂ în Botoșani: Dimineața, sala de sport se transformă în grădiniță, iar după amiază e cabinet medical. "Nu am avut de ales"
foto: doxologia.ro

Situaţie incredibilă într-o comună din judeţul Botoşani, acolo unde copiii de grădiniţă învaţă într-o sală de sport. Însă asta se întâmplă doar dimineaţă, pentru că după amiază, sala de sport se transformă în cabinet medical, arată B1 TV.

Pentru copiii din comuna Vorniceni primii paşi spre cunoaştere se fac în sala de sport. Asta pentru că grădiniţa din localitate nu a fost renovată la timp, iar la şcoală nu s-a găsit nicio clasă în care să înveţe. Iar după-amiaza vine rândul medicului de familie să preia sala de sport şi să o transforme în cabinet medical.

"Activează în două schimburi…nu am clasă ca sa pot să-i bag într-o clasă, a spus Ioan Dănălache, directorul şcolii.

Medicul din comună spune că nici pentru el nu s-a găsit un loc mai bun aşa că nu are ce să facă. Din păcate cei mai expuşi sunt micuţii care riscă să se îmbolnăvească.

"Nu am avut de ales de fapt. A trebuit să imi desfășor și eu activitatea undeva pentru că altfel nu. Există riscul răspândirii unei boli contagioase oriunde", a declarat Alexandru Mihailov, medic de familie.

Primarul spune că habar nu avea de această situaţie. El susţine că era convins că micuţii au loc la şcoală.

De asemenea, primarul mai spune că i-a dat contructorului care renovează clădirea în care funcţionau grădiniţa şi cabinetul medical un termen de două săptămâni să termine lucrările.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii