ȘOC TOTAL: Judecătoria Vaslui se mută la… piscină! „Vom avea asupra noastră roba si slipul”

ȘOC TOTAL: Judecătoria Vaslui se mută la… piscină! „Vom avea asupra noastră roba si slipul”

Veste-soc pentru magistrații si avocatii vasluieni: clădirea Judecătoriei Vaslui intră în renovare, iar întreaga activitate se mută într-un loc neașteptat: la mall!

Oficialii de la Ministerul Justitiei au semnat un contract de închiriere a unor spatii la Silver Mall Vaslui, pentru o perioadă de minim 5 ani de zile, cât vor dura consolidarea si reabilitarea clădirii de patrimoniu în care s-a aflat Palatul de Justiție până acum, scrie Vremea Nouă.

Timp de cinci ani, glumesc magistrații, “vom avea asupra noastră roba si slipul, bărbatii, sau costumul de baie, doamnele, pentru că între două sedinte de judecată vom putea să ne bălăcim în piscina mall-ului, ca să mai uităm de probleme”. Se recomandă, ca “doamnele colege ale noastre să aibă machiaj water-proof, pentru a putea intra cât mai repede în sălile de judecată, după o baie la piscină”.

Lăsând gluma la o parte, se pare că o parte din magazine, situate înspre sălile de cinema vor dispărea, iar în locul lor vor fi amenajate sălile instanței. Pentru amenajare a fost aleasă zona care are acces direct din parcare. Conditia este esentială pentru aducerea detinutilor, direct în săli si nu printre oamenii care se află la mall.

Tags: