Soția sirianului găsit mort într-o mașină din Capitală spune că singurul care poate fi tras la răspundere pentru crimă este amantul său

Soția sirianului găsit mort într-o mașină din Capitală spune că singurul care poate fi tras la răspundere pentru crimă este amantul său
Foto: tvdobrogea.ro

Declaraţii incredibile în instanţă făcute de soţia sirianului găsit mort în portbagajul unei maşini din Capitală! Femeia şi-a schimbat complet afirmaţiile făcute anterior la Parchet şi spune că nu ea este vinovată de moartea omului de afaceri, ci amantul său, informează B1 TV.

Femeia susţine acum că singurul care poate fi tras la răspundere pentru crimă este iubitul său şi că ea nu a făcut decât să-şi adoarmă soţul pentru a-l calma.

„Eu imi recunosc numai fapta pe care eu am facut-o. Doar ca am pus diazepam in ceai. Cu intentia de a-l calma, izbucnise un nou scandal. Nu stiam daca isi va da seama ca i-am pus in ceai cand se va trezi si atunci l-am sunat pe Gabriel. Gabriel a intrat in dormitor si efectiv s-a aruncat asupra lui, i-a pus catusele si a inceput sa-l preseze cu capul in perna. Cand n-am mai auzit zgomote, m-am dus sa vad ce se intampla si Gabriel mi-a spus că soțul meu este mort”, a declarat femeia în fața instanței.

Şi amantul său şi-a nuanţat declaraţiile, mărturisind în faţa instanţei că nu a plănuit să-l ucidă pe sirian, ci doar să discute cu acesta.

„Recunosc doar fapta de omor! Nu recunosc nici premeditare, nici profanare. Nu am ajuns acolo pentru a-l omori, ci pt a sta de vorba si a lamuri anumite aspect‎e. Andreea ii povestise de relatia noastra. S-a pus in discutie ideea de a divorta. Voiam sa vorbim de divort, sa ne intelegem normal si legal. Luarea hotararii de a-l ucide a fost spontana”, a precizat și amantul.