EXCLUSIV // Producătorul de vin care a declarat la TVR că a angajat FETE VIRGINE să-i zdrobească strugurii a primit subvenții de peste 1 MILION DE EURO de la APIA în ultimii trei ani (FOTO)

EXCLUSIV // Producătorul de vin care a declarat la TVR că a angajat FETE VIRGINE să-i zdrobească strugurii a primit subvenții de peste 1 MILION DE EURO de la APIA în ultimii trei ani (FOTO)

EXCLUSIV ONLINE //Producătorul de vin de la Crama Viișoara, fostul secretar de stat în Ministerul Agriculturii Gheorghe Albu, a devenit celebru în mediul online după ce a declarat în emisiunea ‘Viața Satului’ de pe TVR că, la firma sa strugurii sunt zdrobiți doar de fete virgine, așa cum spune tradiția.

Pentru a demonstra că spune adevărul, Gheorghe Albu a prezentat în emisiune și certificatele fetelor date de medicii ginecologi. (Detalii AICI)

Gheorghe Albu este asociat unic în SC Nostalgic SRL, firmă prin care administrează Crama Viişoara. La solicitarea B1.ro, APIA a precizat că această companie a primit din 2017 şi până în prezent, subvenţii de peste 5 milioane de lei, adică peste 1 milion de euro.

Acestea sunt împărţite în plăţi pentru suprafaţă, prima de asigurare pentru plantaţii viticole şi acciză motorină.

Această declaraţie dată la TVR l-a adus pe Gheorghe Albu şi în atenţia Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

CNCD a primit deja o sesizare pe acest subiect si va urma procedura legala in acest sens„, se arată într-un răspuns dat de CNCD pentru B1.ro. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:56 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: “Ce sunt pedepsele karmice? Când și cum se aplică acestea (VIDEO)
23:33 - Directorul unei companii energetice publice germane participă ca observator la referendumul de anexare a provinciei Zaporojie la Rusia
22:55 - Planul lui Putin după anexarea teritoriilor din Ucraina: Kremlinul ar urma să introducă legea marțială și să interzică bărbaților să părăsească țara
22:21 - Marian Daragiu, vicepreședinte al Partidei Romilor și subsecretar de stat la Ministerul Educației: „Cazul Caracal a scos la iveală în primul rând o serie de disfuncționalități la nivel de instituții” (VIDEO)
21:43 - Xi Jinping, subiect de căutare pe rețelele sociale, în urma zvonurilor privind arestarea sa și o lovitură de stat în China (VIDEO)
21:26 - Continuă protestele în Rusia: Peste 700 de manifestanţi împotriva mobilizării lui Putin în războiul rus din Ucraina, arestaţi în 32 de oraşe
20:55 - Parlamentul rus ar urma să dezbată pe 29 septembrie alipirea la Rusia a provinciilor ucrainene ocupate
20:22 - Momente de panică pentru fratele lui Edi Iordănescu. Ambulanţa a intrat pe teren pentru a-i acorda îngrijiri medicale în CS Dinamo – FCSB 2
19:57 - Video complet cu bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Ce a declanșat conflictul și cum au ajuns cei doi să își împartă pumni
19:17 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 25 septembrie– 1 octombrie 2022. Nativii Taur au posibilitatea de a avea o expansiune incredibilă pe plan financiar (VIDEO)