Suceava: O femeie a rămas fără o sumă uriașă de bani după ce a fost păcălită de un fals general

Suceava: O femeie a rămas fără o sumă uriașă de bani după ce a fost păcălită de un fals general
Foto simbol: Pixabay

O femeie din oraşul sucevean Vicovu de Sus a fost înşelată de un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet. El i-a spus că e general de război în Orientul Mijlociu și că are nevoie de bani pentru a se întoarce acasă. Femeia i-a dat peste 22.000 de euro, bani pe care-i primise de la copii.

Femeie păcălită de un fals general. A rămas fără 22.760 de euro

Femeia și bărbatul respectiv au început să discute pe o rețea socială în luna iunie. Individul i-a spus că e general în misiune în Orientul Mijlociu și i-a cerut bani cu împrumut pentru a reveni urgent acasă.

„Persoana vătămată a acceptat să o ajute pe persoana necunoscută, din milă, de bună voie efectuând mai multe tranzacţii de transfer numerar de la diferite sucursale din municipiul Rădăuţi către diverse conturi bancare pe care persoana necunoscută i le-a oferit”, au transmis poliţiştii, potrivit Agerpres.

În total, femeia i-a trimis individului în diferite conturi suma de 22.760 de euro, bani primiţi de la copiii săi.

Ea și-a dat seama că a fost păcălit abia acum câteva zile, într-o discuție cu familia sa.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru înșelăciune. Ei recomandă tuturor să nu dea curs unor astfel de relaționări ciudate de pe internet și să fie extrem de atenți la oamenii care cer bani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:31 - Gigi Becali nu lasă FCSB „moștenire”: „Când mor eu, la revedere! Nu las echipa familiei. O ia Talpan. O iau Pițurcă și Tudorel Stoica”
14:27 - O funcționară de bancă din județul Sibiu este acuzată că a furat sume mari de bani din conturile clienților. Prejudiciul este imens
14:25 - Importurile de carburanți din Rusia, interzise / Șoferii cu mașini pe motorină ar putea plăti mai mult la pompă
14:24 - O bătrână imobilizată la pat din Vaslui a fost lovită, udată și lăsată în ger: „E vorba de o bucată mică de pământ”
14:20 - Tanczos Barna, despre Rabla local: Vom porni programul în martie. Are o finanțare de 240 de milioane de lei
14:06 - Românilor le lipsește educația financiară. Nu știu ce să facă cu banii pe care îi pun deoparte: „Muncești atât de mult pentru a-i face și atât de puțin pentru a le crește valoarea”
14:04 - O femeie a fost dată în judecată de un prieten pentru că nu a vrut să aibă o relație amoroasă cu el. Bărbatul îi cere trei milioane de dolari
14:01 - Adela Popescu, despre o posibilă revenire la „Vorbește lumea”: „Formula de acum este minunată, ei se înțeleg excelent”
14:00 - Donald Trump: Chiar și acum, dacă aș fi președinte al SUA, aș putea negocia o pace între Rusia și Ucraina în 24 de ore. Slăbiciunea și incompetența lui Joe Biden ne-au adus în pragul unui război nuclear
13:56 - 5 sfaturi pentru un stil de viață sănătos / Cum să te bucuri de aspectele vieții tale