Suferințele verișoarei lui Voiculescu după ce a fost turnată de acesta la Securitate (VIDEO)

Suferințele verișoarei lui Voiculescu după ce a fost turnată de acesta la Securitate (VIDEO)

Verișoara lui Dan Voiculescu a vorbit vineri despre felul în care viața i s-a schimbat după ce ea și familia ei au fost turnați la Securitate de către vărul ei.

Paraschiva Silaghi a declarat în cadrul emisiunii „Talk B1”, că nu se aștepta ca acesta să le facă atât rău, mai ales că erau în relații foarte bune.

„Mama s-a îmbolnăvit, că a fost în pușcărie. Tata a fost și el în pușcărie. Am avut relațiii frățești, nu mă asteptam să facă așa ceva. Nu trebuie să te dezumanizezi ca să câștigi bani. Mi-a zis să mă intorc în România că nu mi se întâmplă nimic. Dacă mă întorceam, făceam pușcărie”, a povestit femeia, care trăiește de zeci de ani în Germania.

Ea a povestit că a constatat unele nereguli în ceea ce privește actele sale din Germania, nedorind însă să acuze o persoană anume.

„Am observat că la un moment dat cursul vieții noastre era schimbat. Am descoperit că dintr-o dată mi-au apărut în actele din Germania că sunt cetățean român, introduse nu știu de cine. Soțul de câte ori a venit în România și a încercat să facă niște afaceri, nu am primit acceptanță. Mama a făcut infarct când a fost în pușcărie și de aceea a murit pe urmă. Nu înțeleg de unde atâta dușmănie pe mine, pentru că nu am vrut să spun despre el atunci că este curat”, a mai spus Paraschiva Silaghi.

„În școlile de securitate pe care le-a făcut a fost foarte bine ghidat să urască”, a conchis femeia.

Dan Voiculescu a dat-o în judecată pe verișoara sa pentru că i-ar fi prejudiciat imaginea, cerându-i daune morale de 136.000 de euro.

Verișoara lui Voiculescu, despre suferințele îndurate pentru că el a turnat-o la Securitate

Embed: