Vrancea: O tânără de 18 ani a fost bătută de iubitul de 30 de ani, până a intrat în comă

Vrancea: O tânără de 18 ani a fost bătută de iubitul de 30 de ani, până a intrat în comă

O fată din Vrancea, în vârstă de 18 ani, a fost bătută și abandonată în fața spitalului de iubitul ei, în vârstă de 30 de ani, aceasta fiind în comă profundă, cu leziuni cerebrale grave.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că tânăra a fost dusă luni la spitalul din comuna Vidra de către un bărbat care a lăsat-o pe fată la unitatea medicală, deşi era inconştientă, şi a plecat.

Când şi au dat seama că fata este bătută, medicii au sunat la poliţie şi i-au alertat pe oamenii legii, care au reuşit să îl găsească pe cel care a dus-o pe tânără la spital, scrie Observator.tv.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor, iar marţi va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Tags:
Ultima oră
22:37 - CS U Craiova caută antrenor de calibru: Trei nume „grele” pe lista oltenilor
22:35 - Claudiu Năsui contrazis de analiștii economici: „Din 100 de lei câștigați, românii rămân cu 34,8 lei în buzunar după plata taxelor”
21:42 - Accident în București: Cum au reușit polițiștii să se răstoarne cu mașina, în plină zi (FOTO)
21:34 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, despre introducerea vaccinării periodice împotriva COVID-19: „Cred că putem să ne gândim ca la vaccinarea antigripală”
21:13 - Ioana Mihăilă, despre testarea periodică a medicilor nevaccinați din fonduri proprii: “Semnalele pe care le-am primit sunt bune”/ “Aproximativ 58% din personalul sanitar este vaccinat”
20:55 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță creșterea plăților pentru medicii de familie care vaccinează la domiciliu
20:35 - O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum cei patru pasageri și cum arăta portbagajul (FOTO)
20:33 - Ioana Mihăilă, despre posibile restricții pentru nevaccinați: „Nu e vorba doar despre accesul în mall-uri, e vorba de spații publice închise neesențiale, în weekend”
20:15 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, dezvăluie cel mai pesimist scenariu privind valul 4: „87% din noile cazuri şi 91% din decesele din ultimele săptămâni sunt la persoane nevaccinate”
19:55 - OMS recomandă guvernelor din Europa creșterea numărului de teste gratuite anti-COVID-19, pe fondul evoluției variantei Delta