Mihai Pascu, tatăl tânărului drogat care a provocat accidentul mortal din 2 Mai, a intrat cu scuterul în jurnaliști la finalul audierilor de la DIICOT (VIDEO, FOTO)

Mihai Pascu, tatăl tânărului drogat care a provocat accidentul mortal din 2 Mai, a intrat cu scuterul în jurnaliști la finalul audierilor de la DIICOT (VIDEO, FOTO)

UPDATE // Procurorii au dispus măsura controlului judiciar în cazul lui Mihai Pascu, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, transmite B1 TV. La perchezițiile făcute joi ar fi fost găsite în locuința lui Mihai Pascu muniție și cartușe.

Mihai Pascu, tatăl tânărului drogat care a provocat accidentul mortal din 2 Mai, a intrat cu scuterul în jurnaliștii adunați pe trotuar în fața sediului DIICOT, la finalul audierilor.

Momentul în care Mihai Pascu intră în jurnaliști cu motocicleta

Mihai Pascu s-a urcat pe motocicletă și a demarat în trombă, chiar dacă se afla pe trotuar. Acesta a intrat în jurnaliștii care îi adresau întrebări despre cazul în care este implicat fiul său.

Potrivit B1 TV, mai multe persoane au fost rănite în urma gestului revoltător făcut de Mihai Pascu. Printre aceștia se află și protestatarul Marian Ceaușescu care ar fi fost lovit la genunchi. Mihai Pascu și-a continuat nestingherit deplasarea prin București.

Mihai Pascu a venit la sediul DIICOT, la scurt timp după ce soția lui a fost adusă însoțită de mascați. Aceasta este suspectată că a încercat să șantajeze martorii din dosar, astfel încât să dea declarații în favoarea lui Vlad Pascu. La perchezițiile de dimineață, procurorii au ridicat mai multe documente de la domiciliul ei.

La audieri, Mihai Pascu a fost surprins în timp ce râdea, relaxat, în ciuda situației în care se află fiul său și soția sa.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Bărbatul nu este vizat de anchetă și a venit la DIICOT ca să fie alături de fiul său. El l-a dus pe Vlad Pascu în Olanda pentru tratament de dezintoxicare și tot el a mers cu tânărul la Constanța în ziua tragediei din 2 Mai și i-a spus să stea departe de probleme.

Urmăriți B1TV.ro și pe