Timiș: Doi deținuți din Centrul Buziaș au evadat de la punctul de muncă. Unul dintre aceștia a fost prins (VIDEO)

Timiș: Doi deținuți din Centrul Buziaș au evadat de la punctul de muncă. Unul dintre aceștia a fost prins (VIDEO)
Foto: wall-street.ro

UPDATE: Unul din cei doi deținuți de la Penitenciarul Timișoara a fost prins de polițiști. Cecilia Dăneț, purtător de cuvânt IPJ Caraș, a intervenit telefonic pentru B1TV și a confirmat informația „Iulko Zoltan, de 36 de ani, evadat din Penitenciarul Timișoara și condamnat la 7 ani de închisoare pentru omor, a fost depistat pe raza comunei Zermeș și a fost reținut”.

Unul dintre deținuții ce a evadat a fost prins

#DIRECT_ONE_82hay4#

Doi deţinuţi din Centrul de detenţie Buziaş au evadat, miercuri după amiază, de la punctul de lucru, informează un comunicat al Penitenciarului Timişoara, potrivit Agerpres.

Unul dintre deținuți a fost condamnat la 1 an şi opt luni pentru furt, iar celălalt la 7 ani, pentru omor.

„Miercuri, în jurul orei 17,00, s-a constatat că deţinuţii Gavril Bogdan şi Iulko Zoltan au părăsit punctul de lucru din cadrul secţiei exterioare Buziaş, unde prestau activităţi lucrative fără supraveghere. În vederea capturării deţinuţilor, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv blocarea căilor de acces pe posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unităţii, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Timişoara, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Timiş, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Timiş şi Poliţia de Frontieră”, se precizează în comunicat.

Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative în care se vor analiza în ce circumstanțe au evadat deținuții.

Cei care-i pot identifica sau care deţin informaţii despre evadaţi pot suna la numărul unic de urgenţă 112 sau să contacteze Penitenciarul Timişoara, la telefon 0256.20.00.30.

Gavril Bogdan, în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul în localitatea sibiană Şeica Mare, are înălţimea de 1,71 m, ochi căprui, păr şaten închis, constituţie atletică şi purta pantalon de trening gri cu verde. Iulko Zotlan, de 36 de ani, din comuna arădeană Peregu Mare, are înălţimea de 1,72 m, ochi albaştri, păr şaten, constituţie atletică şi tatuaje pe braţe. Purta pantalon de culoare crem şi tricou roşu.

Timiș: Doi deținuți din Centrul Buziaș au evadat de la punctul de muncă

#DIRECT_ONE_exlu29#

Ultima oră
09:49 - O nouă multinațională vine în România. Compania a început deja să recruteze masiv
09:29 - Incendiu puternic la o hală de producție a polistirenului din Dâmbovița. A fost emisă avertizare Ro-Alert
09:29 - Trendul de creștere continuă: Prețul spot al energiei electrice din România a atins un nou maxim istoric în iulie 2021
09:03 - Valeriu Gheorghiță: „Vaccinarea reduce de 25 de ori riscul să ajung la spital în cazul în care mă îmbolnăvesc cu varianta Delta”
08:41 - Companiile din România preferă împrumuturile externe. Un stoc ridicat de datorie către creditori externi poate deveni o problemă în vremuri de criză, avertizează BNR
08:35 - Despărțire surpriză în lumea mondenă: Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio după aproape șapte ani de relație
08:18 - Ce se va întâmpla cu atleta din Belarus, forțată să părăsească Jocurile Olimpice. Anunțul făccut de autoritățile japoneze
08:16 - Alina Șerban (ANM): Disconfort termic deosebit de accentuat în sudul și sud-estul României, cu valori spre 41 de grade în Muntenia. În restul țării, vorbim de o scădere semnificativă a temperaturilor (VIDEO)
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente / Insula Rhodos a rămas fără apă și curent electric (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)