Timişoara: O femeie s-a aruncat în gol, împreună cu cei 2 copii ai săi, de pe un bloc cu 10 etaje

Timişoara: O femeie s-a aruncat în gol, împreună cu cei 2 copii ai săi, de pe un bloc cu 10 etaje
Foto: Inquam Photos / Liviu Chirica

UPDATE: Și al doilea copil a decedat. Medicii nu au reușit să-l salveze. Este vorba despre o fetiță în vârstă de 6 ani. Celălalt copil era un băiețel de 2 ani.

Tragedia s-a petrecut pe bulevardul Dâmbovița din Timișoara, scrie tion.ro. Femeia locuia cu copiii pe strada Văliug, ar fi plecat cu ei la grădiniță, dar s-a oprit la un bloc de pe bulevardul Dâmbovița. Acolo, ea a urcat pe acoperiș și s-a aruncat în gol împreună cu micuții.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Tragedie în Timișoara. O femeie s-a aruncat în gol împreună cu cei doi copii ai săi, de pe un bloc cu 10 etaje.

Femeia și unul dintre copii, în vârstă de aproximativ 3 ani, au murit la scurt timp. Medicii încearcă acum să-l resusciteze pe cel de-al doilea copil, care are cam 5 ani, scrie Antena 3.

Vecinii spun că în bloc nu locuiește nicio femeie care să aibă copii.

Ce a spus cel care a sunat la ambulanță

„Am ajuns aici și am intrat să îmi iau ceva din mașină și o femeie de la etajul 7 să sun la 112 pentru că sunt 3 oameni pe jos. Am făcut doi pași de la mașină până în fața blocului și am văzut că persoanele sunt inconștiente și am sunat imediat la 112, fără ezitare.

Nu m-am apropiat foarte tare, am văzut că sunt inconștiente și am sunat după ajutor”, a afirmat tânărul care a sunat la ambulanță.

Urmăriți B1TV.ro și pe