Tragedie absurdă în judeţul Bistriţa-Năsăud: O femeie a murit după ce a fost lovită de o mașină plină de nuntași (VIDEO)

Tragedie absurdă în judeţul Bistriţa-Năsăud: O femeie a murit după ce a fost lovită de o mașină plină de nuntași (VIDEO)

O femeie din judeţul Bistriţa-Năsăud a murit după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de o maşină plină cu nuntaşi, informează B1 TV.

Aceştia tocmai furaseră mireasa şi se pregăteau de negocierile cu mirele. Însă bărbatul care se afla la volan a pierdut controlul masinii într-o curbă şi nu a mai putut evita impactul.

Victima a fost resuscitată minute în şir, însă în cele din urmă i-a fost declarat decesul. Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului si este cautat acum de politisti.

Tragedia s-a produs în momentul în care șoferul unei mașini urca Valea Jelnei. A apăsat pe accelarație, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului.

A urmat impactul devastator cu o alta masina stationata pe marginea drumului in care se afla o femeie. Victima a murit, deși medicii au facut toate eforturile pentru a o salva.

”În urma impactului, un autoturism a fost proiectat într-un stâlp de electricitate iar o femei în vârstă de 45 de ani care se afla pe locul din partea dreaptă a ajuns pe bancheta din spate rămânând încarcerată. Pentru a o extrage, pompierii militari au îndepărtat portierele și stâlpul din partea stângă a mașinii. Victima a fost predată în stop cardio respirator echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD”, potrivit reprezentanților ISU.

În mașina care a provocat accidentul erau câțiva nuntași. Aceștia furaseră mireasa, care a fost dusă la spital alături de alte persoane. Șoferul a fugit de la locul accidentului și este căutat de polițiști.

Tragedie absurdă în judeţul Bistriţa-Năsăud: O femeie a murit după ce a fost lovită de o mașină plină de nuntași

Ultima oră
17:30 - Japonia prelungește starea de urgență la Tokyo și o introduce și în alte regiuni: Gazda Jocurilor Olimpice se confruntă cu un trend pandemic alarmant pe fondul variantei Delta
17:18 - Secția de Oncologie a Spitalului Județean Buzău, închisă pentru o săptămână. Singurul medic intră în concediu
17:13 - Ministerul Culturii a avut o execuție bugetară de 90% în primul semestru. Bogdan Gheorghiu: „Salut iniţiativa prim-ministrului Florin Cîţu. Românii trebuie să ştie şi să înţeleagă ce se întâmplă cu taxele şi impozitele pe care le plătesc”
17:00 - Atac ransomware asupra Spitalului Clinic Witting din București. SRI: Astfel de atacuri reprezintă un semnal de alarmă cu privire la nivelul scăzut de securitate cibernetică
16:45 - Belarus, gata să invite trupe rusești dacă este nevoie, spune Aleksandr Lukașenko: „Dacă este necesar, nu vom ezita”
16:42 - Vaccinul împotriva COVID-19, obligatoriu pentru medici în Ungaria. Măsura intră în vigoare de la 1 septembrie
16:35 - Scrisoare a mediului academic împotriva schimbărilor privind plagiatele. Klaus Iohannis: Am toleranță zero față de orice abatere de la cultura integrității
16:24 - Noi reguli privind acordarea concediului medical. Medicul de familie va acorda în prima etapă maxim 4 zile libere
16:21 - Primul caz de infecție cu varianta Delta depistat în județul Suceava. Persoana infectată, un bărbat venit din Marea Britanie
16:04 - David Popovici, după Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020: Avem planuri mărețe eu și antrenorii mei. Vrem să revoluționăm înotul