Trucul cu bicarbonat de sodiu de care nicio gospodină nu îl ştia! Ce se întâmplă dacă îl presari pe…

Trucul cu bicarbonat de sodiu de care nicio gospodină nu îl ştia! Ce se întâmplă dacă îl presari pe...

Bicarbonatul de sodiu a devenit de mare ajutor pentru gospodine, având utilizări acolo unde acestea se aşteaptă mai puţin! Dacă fierbi ouă şi presari bicarbonat de sodiu peste acestea s-ar putea să ai o surpriză uriaşă!

Este ştiut faptul căbicarbonatul de sodiua devenit un aliat în casa fiecăriei familii. Acesta este folosit atât la curăţenie, cât şi pentru alte trucuri, cum este acesta. Dacă pui bicarbonat de sodiu în apa în care fierbi ouăle, trebuie să ştii că atunci când vor fi gata îţi va fi mult mai uşor să le cureşi de coajă.

Atât ouăle foarte proaspete, cât şi cele care sunt mai vechi de şapte zile sunt dificil de curăţat, de aceea acest truc vine în ajutorul multora. Mai există un truc în cazul ouălor proaspete. Atunci când vrei să verifici dacă acestea sunt vechi sau nu, ei bine, poţi pune oul în apă, iar în cazul în care acesta se scufundă, înseamnă că este proaspăt. Dacă nu, trebuie aruncat, pentru că se apropie de termenul limită de consum şi sunt pe cale să expire.

Ultima oră
07:54 - Accident grav, în Hunedoara: două autocisterne s-au ciocnit
07:44 - Raluca Turcan: Salariul minim ar putea creşte cu 8-12%, înainte de sfârşitul anului
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)