Tudor Gheorghe, mesaj dur pentru nevaccinați: „Nu mă încurcă faptul că nu vă vaccinați. Muriți în liniște”

Tudor Gheorghe, mesaj dur pentru nevaccinați: „Nu mă încurcă faptul că nu vă vaccinați. Muriți în liniște”
Foto: Tudor Gheorghe / Facebook

Maestrul Tudor Gheorghe a declarat că el crede în știință și vede din rapoartele oficiale cât de eficient este vaccinul anti-COVID-19. Prin urmare, el s-a vaccinat și spune că se va vaccina și de 20 de ori dacă e nevoie. Celor care nu vor să se imunizeze, el le-a transmis: „Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște”.

Tudor Gheorghe, mesaj pentru cei care nu vor să se vaccineze anti-COVID-19

„Sunteți ușor întârziați, spectacolul meu a avut loc la Cluj. Lumea a intrat așa cum a trebuit. Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele care trebuiau.

Sunt vaccinat de două ori și mâine fac a treia. Mă voi vaccina de 20 de ori dacă e cazul.

Care voi ceilalți? E treaba dumneavoastră. Dacă ați asculta cu eleganță știrile și vedeți raportul de la ATI câți sunt cei care sunt acolo vaccinați.

Eu nu cred decât în știință. Eu văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor. Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște”, a declarat Tudor Gheorghe, potrivit ziartopdearges.ro.

Potrivit celui mai recent raport al Institutului Național de Sănătate Publică (INSP), 70,7% dintre cazurile de coronavirus și 88,8% din decese înregistrate în săptămâna 15 – 21 noiembrie au fost la persoane nevaccinate.

Câți români s-au vaccinat anti-COVID-19 până acum

De la debutul campaniei de imunizare s-au vaccinat 7.684.979 de persoane, din care 7.315.191 au schema completă, iar 1.444.469 au și a treia doză administrată.

În ultima zi s-au vaccinat 65.173 de oameni, din care 16.810 au primit prima doză. Au fost raportate doar 32 de reacții adverse.

Bilanțul pandemiei a ajuns la 1.771.887 de infectări. 1.663.637 de români s-au vindecat, dar 55.829 au murit.