Turcescu: După zece ani de prime time, poți să-ți iei concediu și două luni. Banciu: Am făcut performanță, cu doar trei săptămâni libere (VIDEO)

Turcescu: După zece ani de prime time, poți să-ți iei concediu și două luni. Banciu: Am făcut performanță, cu doar trei săptămâni libere (VIDEO)
Foto: B1 TV

Disputele intense purtate în ultima vreme pe marginea subiectelor fierbinţi de actualitate s-au mutat mai nou în platourile de televiziune. După o vară relativ liniştită din punct de vedere al evenimentelor notabile, Robert Turcescu a revenit pe sticlă cu emisiunea „Sub Semnul Întrebării”. Acolo se afla deja, însă, colegul său, Radu Banciu, a cărui emisiune nu a luat o pauză la fel de lungă. De aici până la o „dispută internă” între cei doi jurnalişti nu a mai fost decât un pas. 

Jurnalistul Robert Turcescu i-a numărat orele de muncă colegului său Radu Banciu, în cadrul ediției de luni seară a emisiunii ”Sub Semnul Întrebării”, susţinând că abia ”după zece ani de prime time” Banciu își va putea permite concediu de două luni de zile.

”Banciu, fii atent aici. Patru zile pe săptămână ori două ore, egal opt. La subsemnatul. Asta până în sezonul ăsta, căci s-a scurtat emisiunea cu o jumătate de oră, nu pentru că am vrut eu. Asta a vrut conducerea editorială a postului. Dar chiar și patru zile pe săptămână ori o oră și jumătate, egal șase. Asta este în dreptul lui Turcescu, șase ore de emisiune. Nu pamflet, emisiune. Banciu – o oră pe seară, vreme de șase seri, că am auzit că ești obosit. Deci șase ore, zici că muncești și te plângi, pe săptămână. Că n-ai avut concediu două luni de zile ca subsemnatul. După zece ani de prime time, poți să-ți iei concediu și două luni de zile”, a explicat Robert Turcescu.

Turcescu îi numără orele de emisie lui Radu Banciu

Embed:
 

Atacul acestuia vine după ce colegul său Radu Banciu a ironizat în mod repetat revenirea lui Turcescu pe micile ecrane, după două luni de concediu.

Prezentatorul TV Radu Banciu a răspuns, luni seară, atacurilor venind din partea colegului său Robert Turcescu, spunând că emisiunea sa, ”Lumea lui Banciu” a câștigat bătălia internă din cadrul postului.

”Am fost ţinta unor atacuri nu chiar prietenești, venite de peste tot, Antena 3, B1. Mă așteptam totuși la o carte poștală de Oakland, mi-ar fi prins și mai bine decât aceste vorbe de îmbărbătare că mai am 8 ani de prime time ca să ajung maestru. Întâmplător, l-am ajuns în doi ani de extra prime time. Informațiile sunt ușor eronate, asta cu îmi iau concediu de două luni pentru că am făcut performanță în prime time. Nu. Performanță am făcut noi, în extra prime time, și nu cu două luni de concediu, ci cu trei săptămâni. Asta ca să fim pe linia de plutire și ca să-i așezăm terenul maestrului.  Cum ai așeza o cocă la bucătărie numai ca să fie caldă și frământată când se întoarce acasă stăpânul”, a comentat Radu Banciu în cadrul emisiunii de luni seară. 

Acesta a insistat că este vorba de o dispută ”internă” câștigată de emisiunea pe care o moderează de doi ani de zile, ”așa cum suntem, chinuiți, fără invitații eterni”. 

”Asta cu negocierea contractului și cu întoarcerea după două luni și zece ani de performanță în prime time. După patru zile, tu iarăși ești în concediu. Adică ai trei zile de concediu pe săptămână, e greu să spui că vii la muncă. Este ceva light asta, să stau la o șuetă cu niște invitați, aceeași invitați. Ceea ce nu este cazul nostru. În afară de ziua aia de sâmbătă, restul suntem cam pe aici”, a mai adăugat Banciu.

Radu Banciu, replică la atacul lui Robert Turcescu

Embed: