Un bărbat a murit, în timp ce era tras cu colacul pe zăpadă. Alte două femei au fost grav rănite

Un bărbat a murit, în timp ce era tras cu colacul pe zăpadă. Alte două femei au fost grav rănite
Foto: PresaSM.ro

Un bărbat a murit și două femei au fost grav rănite, după ce au fost trași cu un colac pe zăpadă de un prieten cu mașina. Una dintre tinere, în vârstă de 21 de ani, este în comă, în timp ce cealaltă a suferit o fractură la picior și o contuzie la coloană.

Medicii au un diagnostic rezervat în ceea ce privește starea de sănătate a tinerei în comă. Incidentul s-a produs în Satu Mare.

Un bărbat a murit, în timp ce era tras cu colacu pe zăpadă de o mașină

Tragedia s-a produs în județul Satu Mare, pe un drum forestier în afara localității Negrești Oaș. Potrivit Presasm.ro, un tânăr în vârstă de 26 de ani cu un Mercedes înmatriculat în Franța a tras cu colacul pe zăpadă alți trei prieteni.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, colacul în care se aflau cei trei prieteni a derapat și s-a izbit de un copac. Șoferul mașinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând ca acestuia să îi fie recoltate probe de sânge pentru stabilirea cu exactitate.

Polițiștii fac în continuare cercetări, pentru stabilirea circumstanțelor în cadre s-a petrecut tragedia. Nefiind vorba despre un drum public, nu se consideră că accidentul a fost unul rutier.

Cine este Sergiu, bărbatul în vârstă de 35 de ani care a murit

Sergiu, în vârstă de 35 de ani, este bărbatul care și-a pierdut viața în timpul accidentului din Satu Mare. Toți cei care l-au cunoscut au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale.

Una dintre cele două tinere se află în comă profundă. Daniela, în vârstă de 21 de ani ar avea nevoie ca să supraviețuiască, spun medicii.

Pacienta a fost adusă prin transfer, în urma unui accident, la spitalul nostru. În acest moment este intubată, într-o comă profundă de grad 4. Suntem rezervați în privința diagnosticului. În acest moment așteptăm un miracol, ca să zic așa”a declarat  Alexandru Oros, manager Spitalul Judetean de Urgență Baia Mare, pentru Observator. 

Urmăriți B1TV.ro și pe