Accident cumplit în Sibiu! Doi adolescenți, care erau trași cu sania de o mașină, au căzut și s-au izbit de un autoturism ce venea din sens opus

Accident cumplit în Sibiu! Doi adolescenți, care erau trași cu sania de o mașină, au căzut și s-au izbit de un autoturism ce venea din sens opus
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Doi adolescenți au ajuns de urgență la spital, după un accident cumplit în județul Sibiu. Cei doi minori erau trași cu sania de o mașină, când s-au răsturnat și au intrat într-un autoturism ce venea din sens opus.

Săniile celor doi minori erau trase de un autoturism condus de un bărbat de 24 de ani. Acesta trăgea cu mașina șase sănii, pe care se aflau mai mulți minori, în localitatea Stejărișu, din județul Sibiu.

Doi adolescenți au ajuns la spital, după ce au fost trași cu sania de o mașină și s-au răsturnat

Accidentul din Sibiu s-a produs după ce șoferul autoturismului ce tracta săniile a frânat brusc, tocmai ca să nu intre în coliziune cu o mașină ce venea din sens opus.

În momentul în care șoferul a frânat pentru a evita impactul cu autoturismul, dintre săniile legate de acesta au alunecat pe contrasens și s-au lovit de mașina cu pricina, ce venea din sens opus. Cei doi minori au fost transportați de urgență la spital.

Doi minori, transportați de urgență la spital

Ce doi minori, în vârstă de 14 și 15 ani au fost transportați de urgență la spital, în urma impactului. Potrivit Agerpres, cel de 14 ani a ajuns la Spitalul Județean Sibiu, cu o fractură de femur, în timp ce minorul în vârstă de 15 ani a ajuns la Spitalul Orășenesc din Agnita, cu traumatisme în zona picioarelor.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar în cazul bărbatului de 38 de ani, rezultatul a fost de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările”, informează IPJ Sibiu, potrivit sursei citate mai sus.

Urmăriți B1TV.ro și pe