Un bărbat care a vrut să intre în țară cu cadavrul fratelui său au fost blocat ore bune în Vama Nădlac (VIDEO)

Un bărbat care a vrut să intre în țară cu cadavrul fratelui său au fost blocat ore bune în Vama Nădlac (VIDEO)

Scene dramatice la Vama Nădlac II. Autorităţile române i-au interzis accesul în ţară unui cetăţean român, care a declarat că transporta cadavrul fratelui său, mort cu câteva ore înainte pe teritoriul Ungarieim informează B1TV.

Bărbatul s-a plâns că fratele său a murit pe teritoriul Ungariei, în timp ce reveneau în ţară din Germania. Familia a avut însă de aşteptat ore în şir, pe o vreme caniculară, până când un medic legist a venit să constate decesul.

Bărbatul care își transportul fratele decedat a trebuit să se întoarcă la Consulatul din Szeged pentru a își face toate documentele necesare, inclusiv pașaport mortuar, pentru a putea trece granița cu fratele său decedat.

El este blocat din jurul orei 9 când a ajuns la Vama Nădlac și le-a spus vameșilor că transportă o persoană ce a decedat pe teritoriul Ungarie

Acesta era transportat din Germania unde fusese internat pentru că suferea de o boală gravă, unde medicii i-au spus că nu au ce să mai facă. Bărbatul a decedat pe teritoriul Ungariei în timp ce era dus cu mașina spre casă de fratele său.

Un bărbat care a vrut să intre în țară cu cadavrul fratelui său au fost blocat ore bune în Vama Nădlac

#DIRECT_ONE_g9j3eu#

Ultima oră
22:37 - CS U Craiova caută antrenor de calibru: Trei nume „grele” pe lista oltenilor
22:35 - Claudiu Năsui contrazis de analiștii economici: „Din 100 de lei câștigați, românii rămân cu 34,8 lei în buzunar după plata taxelor”
21:42 - Accident în București: Cum au reușit polițiștii să se răstoarne cu mașina, în plină zi (FOTO)
21:34 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, despre introducerea vaccinării periodice împotriva COVID-19: „Cred că putem să ne gândim ca la vaccinarea antigripală”
21:13 - Ioana Mihăilă, despre testarea periodică a medicilor nevaccinați din fonduri proprii: “Semnalele pe care le-am primit sunt bune”/ “Aproximativ 58% din personalul sanitar este vaccinat”
20:55 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță creșterea plăților pentru medicii de familie care vaccinează la domiciliu
20:35 - O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum cei patru pasageri și cum arăta portbagajul (FOTO)
20:33 - Ioana Mihăilă, despre posibile restricții pentru nevaccinați: „Nu e vorba doar despre accesul în mall-uri, e vorba de spații publice închise neesențiale, în weekend”
20:15 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, dezvăluie cel mai pesimist scenariu privind valul 4: „87% din noile cazuri şi 91% din decesele din ultimele săptămâni sunt la persoane nevaccinate”
19:55 - OMS recomandă guvernelor din Europa creșterea numărului de teste gratuite anti-COVID-19, pe fondul evoluției variantei Delta