Un bărbat din Iași, arestat după ce și-a violat fiica vitregă în vârstă de 13 ani

Un bărbat din Iași, arestat după ce și-a violat fiica vitregă în vârstă de 13 ani

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Iași a fost arestat după ce a fost acuzat că şi-a violat fiica vitregă. Întors recent de la muncă din Franţa, tatal şi-a invitat fiica vitregă în oraş, însă în drum spre casă a batjocorit-o pe  copila de numai 13 ani. Bărbatul a negat însă vehement acuzaţiile care i se aduc.

Fata le-a povestit anchetatorilor cum s-a întâmplat totul. În urma mărturiilor, bărbatul a fost arestat. Inculpatul spune însă ca raportul sexual a fost consimţit de minoră.

Sub pretextul că o invită la o pizza, inculpatul a scos minora din casă și a premeditat acțiunea, întrucât a luat o pătură din casă. S-a oprit pe malul râului Bahlui, unde sub amenințări că o va îneca și agresând minora a supus-o la un raport sexual”, a declarat Carmina Pascal, prim procuror al Parchetului Iaşi.

Avocatul apărării susţine că acuzaţiile formulate de procurori  sunt deocamdată insuficiente.

Pană se lămurește situația, procurorii vor face probabil propunerea de arestare, care va fi înaintată către Tribunal, urmând să fie judecată în cursul acestei zile. Deocamdată lucrurile sunt incerte, pentru că probatoriul este foarte limitat în ceea ce privește acuzația adusă”, a declarat avocatul acuzatului.