Un bărbat din Târgu-Jiu a spart geamul ambulanţei cu care era transportat la Secţia de Psihiatrie

Un bărbat din Târgu-Jiu a spart geamul ambulanţei cu care era transportat la Secţia de Psihiatrie
Foto: cotidianul.ro

Un bărbat în vârstăde 38 de ani, din Târgu-Jiu, a spart geamul unei ambulanţe cu care era transportat la Secţia de Psihiatrie, potrivit adevarul.ro.

Bărbatul a fost luat de poliţişti de la un club de manele din Târgu Jiu, iar apoi dus la sediul Poliţiei Municipale, unde a devenit foarte agitat.

Oamenii legii au solicitat o ambulanţă pentru a fi dus la Secţia de Psihiatrie, însă bărbatul s-a manifestat violent şi a spart cu piciorul geamul de la uşa ambulanţei.

Acum, scandalagiul este cercetat penal pentru distrugere.

Ultima oră
15:08 - Alecsandru Dunaev, detalii despre scenele pasionale alături de Mara Oprea, în serialul Adela de la Antena 1: Există o chimie între noi
15:07 - Virgil Popescu: Furnizorii au obligația să recalculeze facturile emise eronat fără penalități în termen de 15 zile, timp în care se suspendă inclusiv o eventuală plată. Debranșările, interzise pe perioada OUG (VIDEO)
15:03 - Florin Cîţu: Pentru mine, certificatul verde COVID e o prioritate / Trebuie să discutăm în coaliţie măsurile şi apoi să ieşim cu ele public
14:48 - Marcel Ciolacu: Este tardivă o lege a certificatului verde în acest moment
14:37 - Scandal de proporții la „Survivor România”. Doi Faimoși și-au aruncat cuvinte grele: „Ești nebun, ești pervers!” (GALERIE FOTO)
14:28 - Dan Dungaciu, despre mișcările Rusiei: Sună mai degrabă ca mesaje prin care să convingă cealaltă parte că e o amenințare reală, dar nu sunt convins că sunt mesaje că invazia ar fi iminentă (VIDEO)
14:09 - Câți bani încasează Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu de la Suriviro România 2022. Sumele primite pentru fiecare săptămână
14:02 - Probleme pentru Andra. De ce a ajuns artista la poliție (GALERIE FOTO)
13:53 - Aproape 150 de orașe și municipii în scenariul roșu. Cea mai mare rată de infectare, înregistrată într-o comună din județul Cluj
13:38 - Marcel Ciolacu, întrebat despre schimbarea conducerii ANRE: Mie nu mi-a solicitat cineva acest lucru. Nu știu dacă ANRE trebuie să urmărească facturi (VIDEO)