Un Bentley de București a parcat pe prima bandă a unei străzi din Iași și a blocat-o. Reacții ironice în online: „Cum să jignești omul cu amendă de 725 de lei?”

Un Bentley de București a parcat pe prima bandă a unei străzi din Iași și a blocat-o. Reacții ironice în online: „Cum să jignești omul cu amendă de 725 de lei?”
Poliția Locală Iași a anunțat că șoferul unui autoturism Bentley cu număr de București a fost amendat, după ce a blocat prima bandă a unei străzi din Iași. Sursa foto: Facebook

Șoferul unui autoturism marca Bentley cu număr de București a blocat prima bandă de circulație a unei străzi din Iași, obligându-i pe ceilalți conducători auto să încalce linia continuă pentru a reuși să își continue drumul.

Un Bentley de București a parcat pe prima bandă a unei străzi din Iași și a blocat-o

Incidentul a avut loc pe str. Palat din Iași, iar Poliția Locală Iași a anunțat că individul a fost sancționat cu o amendă de 725 de lei și cu o penalizare de trei puncte.

Internauții au sancționat și ei gestul șoferului, cu comentarii ironice și tranșante: „Nu a avut 3 lei de parcare de ce sunteți răi”; „Am fost martor la întâmplare și ce m-a mirat a fost faptul că Bentley-ul a parcat așa în timp ce mașina de poliție era deja parcată în fața lui. Mașina scumpă nu te face nici șofer și nici om aparent”; „În Elveția, amenzile se dau în funcție de venitul individului și valoarea mașinii. Cum să jignești omul cu 725?”; „Trebuia luat și permisul. Așa era corect!”; „Pariu că dacă facea asta cineva cu un Logan era săltat de mult!”; „La ce mașină are 725 de lei sunt mărunțiș după care nici nu se apleacă”.