Un ingredient secret din cafea poate avea beneficii surprinzătoare pentru sănătate

Un ingredient secret din cafea poate avea beneficii surprinzătoare pentru sănătate

Cafeaua trebuie preparată cu multă atenție, iar un ingredient secret poate face această băutură mult mai echilibrată, rafinată și plăcută la gust.

Beneficiile cojii de ou în cafea

Coaja de ou măcinată poate fi adăugată în cafea atunci când o prepari, deoarece va face această băutură mai puțin amară. Cel mai corect este să folosești coaja rămasă de la curățarea ouălor fierte, astfel ingredientul va fi sigur pentru prepararea cafelei, potrivit click.ro. 

Alte ingrediente pe care le poți folosi în cafea

Sarea este un alt ingredient care poate fi benefic în procesul de preparare al cafelei, deoarece va îmbunătăți gustul băuturii. Alt ingredient care îmbunătățește gustul cafelei este untul.

Deși majoritatea siropurilor pentru cafea nu sunt recomandate, deoarece sunt dăunătoare și periculoase, siropul de arțar este o excepție.

Scorțișoara este poate unul dintre cele mai utilizate ingrediente în prepararea cafelei. Are un conținut bogat în minerale și vitamine, inclusiv: vitamina K, fibre, calciu, fier și mangan. Antioxidanții săi diminuează riscul de a dezvolta boli de inimă. În plus, poate combate răcelile și îți poate îmbunătăți abilitățile mentale, inclusiv atenția și concentrarea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`