Un român din Spania și-a ucis fratele cu sânge rece. Bărbatul s-a predat autorităților plin de sânge

Un român din Spania și-a ucis fratele cu sânge rece. Bărbatul s-a predat autorităților plin de sânge
Sursa Foto: Observator News

Un român rezident în Spania și-a omorât fratele care venise la el în vizită, apoi, cu hainele pline de sânge s-a predat poliției, recunoscându-și imediat fapta. Crima s-a produs în localitatea Oroso, oraș situat în apropiere de Santiago de Compostela, în provincia A Coruna.

Crimă odioasă în Spania

Bărbatul le-a mărturisit organelor de poliție faptul căfratele lui s-a stins din viață,iar ulterior le-a arătat și locul în care se afla trupul neînsuflețit.

„Fratele meu a murit”, a spus românul în vârstă de 58 de ani în fața unei patrule de la Garda Civilă, conform publicației spanioleNius Diario.

La scurt timp după mărturisirea făcută de bărbat, la fața locului s-au deplasat autoritățile competente în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a petrecut teribilul indicent și ridicării probelor necesare pentru elucidarea cazului.

Presupusul agresor a fost reținut, iar polițiștii spanioli continuă cercetările în acest caz

Ajunși la locul indicat de român, polițiștii i-au găsit trupul neînsuflețit al fratelui său într-un apartament situat pe strada Portiño, în orașul Sigüeiro. Victima prezenta răni la nivelul gâtului,provocate de un cuțit.Leziunile adânci i-au fost provocate de criminal cu un cuțit.

În urma interogatorului, presupusul criminal C.G.a mărturisit că fratele lui venise recent din România și că în momentul tragediei ambii consumaseră băuturi alcoolice. În cele din urmă, agresorul a fost reținut de oamenii legii.

În continuare, organele competenteefectuează cercetări amănunțite în acest caz teribil, a transmis un reprezentat al poliției spaniole.

Un român din Germania și-a ucis soția

Un alt românde 41 de ani este judecat pentru omor la Bonn, după ceși-a ucissoția cu 18 lovituri de cuțit, la sfârșitul anului trecut,într-un exces de furie, conform express.de.

Crima s-a petrecut după ce femeia l-a anunțat că nu pleacă de Crăciun împreună cu el în România, pentru că ea preferă să rămână în Germania, cu amantul.

Cei doi erau căsătoriți de 8 ani și locuiau în Germania, la Waldbrol. O bună perioadă de timp, relația lor a fost foarte bună. Ba chiar voiau să meargă la o clinică de fertilizare, după ce femeia a aflat că nu putea să rămână însărcinată.

Toate planuriles-au năruit după ce femeia, de 28 de ani, s-ar fi îndrăgostit de un coleg de muncă al soțului ei și a vrut să divorțeze.

Potrivit anchetatorior din Bonn, românul de 41 de ani, instalator, și-a ucis soția pe 26 noiembrie 2019, după ce a înjunghiat-o de 18 ori în gât. De menționat este că bărbatul și-a recunoscut fapta.

Tags:
Ultima oră
21:20 - Florin Cîțu: Trebuie să înțelegem că această campanie de vaccinare nu este campania mea
21:13 - Florin Cîțu: România a fost verde cel mai mult timp din UE / Discuțiile cu Ministerul Sănătății erau de foarte multe ori despre agențiile de medicamente, despre acea agenție de investiții cu salarii imense, dar nu despre pandemie (VIDEO)
21:12 - Florin Cîțu, explică de ce a apărut în platoul B1 TV cu mască: „Din măsuri de siguranță și pentru Congres, bineînțeles”
20:54 - Cseke Attila: Erau sub 700 de paturi ATI pentru bolnavii de COVID-19 când am venit la Ministerul Sănătății. Numărul infectărilor și al internărilor crește mai brusc decât în celelalte valuri (VIDEO)
20:51 - Spitalul Județean Ilfov redevine unitate pentru tratarea pacienților bolnavi de COVID-19
20:50 - Activităţile economice se vor închide la ora 18:00, unde incidența trece de 4 la mie
20:33 - Explozie de proporții la parterul unui bloc din centrul orașului Satu Mare. Cel puțin o persoană a fost grav rănită (VIDEO)
20:30 - Marcel Ciolacu critică participarea lui Iohannis la congresul PNL: „O implicare nepermisă pentru un preşedinte în viaţa politică”
20:28 - Declic: DNA a început urmărirea penală in rem în dosarul înregistrat pe numele lui Florin Cîțu și al Mioarei Costin. Infracțiunile anchetate sunt cele de abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu
20:27 - O unitate mobilă de ATI, dedicată pacienților cu forme grave de COVID-19, va fi amplasată la Institutul Marius Nasta din București