Un român încearcă de 5 ani SĂ DEMONSTREZE CĂ E VIU. Autoritățile NU vor să-l creadă, iar omul trăiește "ILEGAL" (VIDEO)

Un român încearcă de 5 ani SĂ DEMONSTREZE CĂ E VIU. Autoritățile NU vor să-l creadă, iar omul trăiește "ILEGAL" (VIDEO)

România anapoda. Un bărbat din Argeş se luptă în instanţă să demonstreze că nu a murit, desi figureaza in acte ca ar fi decedat in 2008. Cristian Constantin Roman repreyinta ciudata descoperire in 2012, cand a fost martorul unui accident rutier. Politia i-a cerut datele de identificare, ocazie cu care oamenii legii au aflat ca fusese declarat decedat de Primaria Cluj Napoca. De fapt cel mort era fratele său.

"Despre el se stia ca e ok cu actele pana la un anumit moment, cand implicat intr-o procedura, un politist i-a atras atentia ca apare ca fiind decedat”, spune avocatul Ionuț Mateescu.

Un român încearcă de cinci ani SĂ DEMONSTREZE CĂ E VIU. Autoritățile NU vor să-l creadă, iar omul trăiește "ILEGAL"

#DIRECT_ONE_hs55fp#

Iar de aici o întreagã aventurã. De cinci ani, un bãrbat de 38 de ani din comuna argeșeanã Mãrãcineni încearcã sã demonstreze cã e viu.

Avocatul Ionuþ Mateescu, cel care îl reprezintã pe Cristian Constantin Roman în procesul deschis anul trecut la Judecãtoria Piteºti, este încrezãtor cã problema se va rezolva în scurt timp

„Am initiat o procedura judiciara prin care tindem sa demonstram ca clinetul meu e altul decat cel decedat si in acest sens am solicitat acte de la Inspectoratul Teritorial Campulung. Ca orice procedura isi urmeaza cusrul firesc. Potrivit noului cod, exista o perioada de regularizare dupa care un judecator se va pronunta si speram sa ne dea castig de cauza pentru ca intr-un fel sau altul trebuie gasita o solutie”, a mai spus avocatul.