Un taximetrist s-a trezit cu dosar penal după ce şi-a ameninţat clienţii cu moartea, nemulţumit fiind de bacșișul pe care l-a primit

Un taximetrist s-a trezit cu dosar penal după ce şi-a ameninţat clienţii cu moartea, nemulţumit fiind de bacșișul pe care l-a primit
Foto simbol: Pixabay

Polițiștii din Brașov au deschis un dosar penal unui taximetrist care și-a amenințat cu moartea clienții, nemulţumit fiind de bacșișul pe care l-a primit în urma unei curse efectuate în municipiul Braşov, informează Brașov.net.

Dosar penal pentru un taximetrist care și-a amenințat clienții cu moartea

Potrivit unuia dintre pasageri, cele trei persoane care erau în taxi au fost ameninţate cu moartea pentru că în urma unei curse, i-au lăsat bacșiș doi lei taximetristul, iar acesta a mai cerut încă doi lei.

Pe fondul nemulțumirii șpăgii, șoferul ar fi plecat cu bunurile pasagerilor în mașină.

„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 30 iulie 2022, în urma efectuării unei curse cu un mijloc de transport public de persoane, în regim taxi, unui bărbat, în vârstă de 65 ani, din municipiul Brașov, pe fondul unor discuții contradictorii, referitoare la prețul final al cursei, i-ar fi fost adresate cuvinte și expresii jignitoare, precum și amenințări cu acte de violență, de către conducătorul mijlocului de transport public de persoane, în regim taxi”, a transmis IPJ Brașov.

„Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 52 ani, din municipiul Brașov. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări, in rem, în vederea clarificării și stabilirii cu exactitate a stării de fapt, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ‘purtare abuzivă’, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a mai declarat IPJ Braşov.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:24 - Scandal după ce statuia lui Avram Iancu din Turda a fost mutată din centrul orașului. Explicația administrației locale (VIDEO, GALERIE FOTO)
22:08 - Tragerea la sorți pentru Campionatul European 2023 Under 21 va avea loc la Ateneul Român
21:57 - Reacția unui demnitar, întrebat despre averea sa. Răzvan Zamfir, către deputatul Alfred Simonis: „Cum ajunge un om ca dvs așa departe în politică? Nu aveți studii, mari afaceri n-ați condus… Sunteți dubios, vă deranjează?” (VIDEO)
21:54 - Maia Sandu: „În regiunea transnistreană, s-ar putea face mobilizări în rândurile grupului GOTR”
21:52 - Kremlinul avertizează Ankara să nu renunțe la sistemul de plată rusesc: „Trebuie să căutăm împreună mijloace pentru a contracara această presiune”
21:30 - Bucureștean amendat cu 10.000 de euro pentru că s-a plimbat cu rolele în casă, în timp ce asculta muzică la maxim
21:10 - În magazinele din Rusia se vinde noua hartă a lumii cu Ucraina ca parte a Federației Ruse
21:05 - Lukașenko despre exodul rușilor: „Lasă-i să fugă. Nu am fost deosebit de îngrijorat când câteva mii au plecat în 2020”
21:04 - Cătălin Avramescu: Plagiatul e o formă odioasă de furt. Clasa noastră politică e, de fapt, o oligarhie de cleptocrați specializată în furt. Bode trebuie să zboare din politică. Nu știu ce mai așteaptă Ciucă înainte de a-și da demisia (VIDEO)
20:47 - Cristina Neagu nu mai este lider la salarii / Cine este sportivul care câștigă cel mai bine în România