Urmărire ca în filme pe străzile Capitalei. Focuri de armă și blocaje pe șosele pentru oprirea unui tânăr de 16 ani care conducea o mașină (VIDEO)

Urmărire ca în filme pe străzile Capitalei. Focuri de armă și blocaje pe șosele pentru oprirea unui tânăr de 16 ani care conducea o mașină (VIDEO)
Foto: btonline.ro

Urmărire ca în filme pe străzile Capitalei! Poliţiştii au tras în aer 17 focuri de armă, pentru a-l opri pe un şofer de 16 ani care conducea fără permis. În cele din urmă, poliţiştii rutieri au reuşit să-l rețină pe tânărul fugar, însă unul dintre oamenii legii a fost rănit la picior. Tânărul se află la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 cu propunere de arestare preventivă.

Băiatul de 16 ani se afla în maşină alături de fratele său. Şoferul nu s-a supus somaţiei oamenilor legii de a opri maşina.

Polițiștii brigăzii rutiere au făcut semn de oprire unui autovehicul, care rula pe Calea Moșilor, șoferul nu s-a supus și a încercat să scape. Polițiștii au pornit în urmărire, și s-a reușit blocarea lui pe Șoseaua Colentina și reținerea șoferului

În final, poliţiştii rutieri au reuşit să-l rețină pe conducătorul auto fugar, însă unul dintre oamenii legii a fost rănit la picior.

Focuri de armă și blocaje pe șosele pentru oprirea unui tânăr de 16 ani care conducea o mașină

#DIRECT_ONE_phmtyy#

"În jurul orei 1 noaptea, polițiștii rutieri se aflau în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu. Au făcut semn de oprire unui autovehicul care rula pe Calea Moșilor. Conducătorul auto nu s-a supus semnalelor polițiștilor și a încercat să scape polițiștii rutieri.

Cei din urmă au pornit în urmărirea acestuia și după mai multe minute de urmarire pe străzile din București au reusit blocarea acestuia pe Șoseaua Colentina și reținerea conducătorului auto și a pasagerului din dreapta. Unul din polițiști fost rănit la picior- acesta a fost vătămat în zona Șoselei Petricani, încercându-se blocarea autovehiculului.

Unul din colegii noștri, polițist la brigada rutieră a tras mai multe focuri de avertizare. În momentul în care conducătorul auto a încercat să scape l-a lovit pe acesta în zona piciorului stâng. Starea acestuia este bună, are o fractură și o contuzie la gambă.
Tânărul se află la Parchetul Sectorului 2 și este acuzat de ultraj și conducere a unui autovehicul fără permi
s", a declarat pt B1 TV, Ovidiu Munteanu, purtător de cuvânt al Poliției Rutiere.

Ultima oră
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență”
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani
18:26 - Suedia nu mai fuge de virus: a fost eliminată obligativitatea prezentării testului COVID la intrarea în țară
18:15 - Laurențiu Reghecampf, umilit de Anamaria Prodan: El săracul are minte cât furnica. A ajuns de râsul țării. Îl vor fetele doar cât are bani
17:45 - Cifrele care ar putea anunța finalul pandemiei: Omicron se răspândește într-un ritm accelerat în România. Copiii, cei mai protejați