Un vasluian s-a îmbătat, apoi a sunat la 112 și a spus că o să omoare un polițist

Un vasluian s-a îmbătat, apoi a sunat la 112 și a spus că o să omoare un polițist

Un bărbat de 59 de ani din Vaslui s-a îmbătat bine, apoi a sunat la 112 și a anunțat că intenţionează să omoare un poliţist care îl amendase. Individul s-a trezit din beție direct cu dosar penal, pentru comiterea infracțiunii de amenințare.

Bărbatul a ajuns la Secția Psihiatrie a Spitalului Judeţean Vaslui, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, pentru Agerpres.

„Un bărbat de 59 de ani, din Vaslui, a sunat la serviciul unic de urgenţă 112, ocazie cu care a sesizat faptul că a fost sancţionat de un poliţist din cadrul structurii Transporturi Feroviare şi că intenţionează să-l omoare pe acesta. La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi. Bărbatul a fost găsit la domiciliu, în stare de ebrietate. A ameninţat din nou că îl va omorî pe poliţistul care l-a amendat, deşi a recunoscut că nu-l cunoaşte pe acesta. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Vaslui, iar medicii au decis să-l transfere la Secţia de Psihiatrie”, a declarat Bogdan Gheorghiţă.

Tags: