Vaslui: Omul care și-a ucis soția și și-a înjughiat fiica a fost găsit spânzurat de polițiști

Vaslui: Omul care și-a ucis soția și și-a înjughiat fiica a fost găsit spânzurat de polițiști
Foto: specialarad.ro

Vasluianul care și-a ucis soția pentru că voia să divorțeze de el, a fost găsit spânzurat de oamenii legii. Apropriații cuplului spun că Cerasela și Constantin Fântânariu ar fi încheiat căsnicia după ce femeia ar fi avut o altă relație.

Totuși, bărbatul voia să rămână împreună cu soția sa. Astfel, el s-a întors din Italia (unde lucra), pentru a o convinge pe soția sa se răzgândească.

În seara de miercuri, Cerasela și Constantin au mers împreună la casa părinților fetei, în Draxieni, Vaslui, unde bătrânii au încercat să-i împace.

După ce inițial au acceptat să rămână împreună, aceștia s-au certat din nou după ce au plecat de la părnții Ceraselei. Aceasta din urmă i-ar fi spus atunci lui Constantin că decizia de a divorța rămâne definiviă și i-a cerut 4.000 de euro.

În acel moment, bărbatul a avut un exces de furie și și-a înjunghiat soția de mai multe ori cu o baionetă. Văzându-i, fiica lor a sărit în ajutorul mamei, așa că a fost și ea înjunghiată, potrivit Libertatea.

Apoi, fântânariu a aruncat corpul neînsuflețit al soției într-un șanț, iar pe fiica sa a închis-o în portbagajul mașinii și a fugit. Salvarea acesteia a fost o prietenă de-a sa, care a sunat-o întâmplător.

Fiica lui Constantin i-a cerut acesteia să sune la 112. La fața locului a apărut imediat o salvare care a transportat-o la spital.