DOAMNE, CE TRAGEDIE: Veronica S-A SINUCIS după ce au apărut IMAGINI în care făcea AMOR! Toți colegii le-au văzut! Doi copii au rămas pe drumuri

DOAMNE, CE TRAGEDIE: Veronica S-A SINUCIS după ce au apărut IMAGINI în care făcea AMOR! Toți colegii le-au văzut! Doi copii au rămas pe drumuri
Foto: pixabay.com

O femeie în vârstă de 30 de ani, mama a doi copii mici, s-a sinucis după ce un filmuleț în care apărea în ipostaze intime a ajuns printre colegi.

BLESTEMUL ILENEI CIUCULETE FACE RAVAGII! VEZI AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT LA DOI ANI DE LA MOARTEA MARII CÂNTĂREŢE…

Imaginile fuseseră înregistrate în urmă cu cinci ani de zile, iar la mijlocul săptămânii trecute, femeia, care lucra într-o fabrică de automobile cu peste 2.500 de angajați, a aflat că videoclipul în care apărea în timp ce făcea amor stârnea controverse printre colegi.

MONICA TATOIU A FĂCUT GESTUL EXTREM! DA, E VORBA DESPRE SINUCIDERE! IMAGINI GREI DE PRIVIT ! (FOTO)

”Voia ca povestea să treacă, ca oamenii să înceteze să mai vorbească despre filmuleț și să se liniștească.”, a spus Susana Martin, colega Veronicăi, care a precizat că ea n-avea de gând să denunțe incidentul.

STELA POPESCU SE RĂSCOLEȘTE ÎN MORMÂNT! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU AVEREA SECRETĂ! FIICA VITREGĂ A LUAT DECIZIA…

”Când a aflat, însă, că soțul ei a aflat de imaginile compromițătoare, lumea ei s-a prăbușit”, a povestit un alt coleg de-al femeii, potrivit a1.ro.

Mai mult, Veronica ar fi mers la Resurse Umane să vorbească despre scandalul în care e implicată, dar compania n-a fost în stare să soluționeze cazul.

Veronica s-a sinucis sâmbăta trecută, iar în urma ei au rămas doi copii mici.