Victor Becali rămâne după gratii. Gigi Becali: El a făcut pușcărie cât tot lotul Microsoft la un loc (VIDEO)

Victor Becali rămâne după gratii. Gigi Becali: El a făcut pușcărie cât tot lotul Microsoft la un loc (VIDEO)

Victor Becali rămâne după gratii. Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au respins joi cererea acestuia de eliberare condiționată, informează B1 TV.

Becali a cerut să fie eliberat condiționat după ce a fost condamnat la cinci ani și opt luni de închisoare în dosarul în care procurorii anticorupție susțin că a încercat, împreună cu Giovani Becali, să obțină o condamnare mai mică în dosarul Transferurilor și pentru asta ar fi mituit-o pe judecătoarea Geanina Terceanu.

Totodată, magistrații au menținut termenul de reiterare a cererii de eliberare condiționată stabilit de comisia din cadrul penitenciarului, la data de 27 august. Decizia nu este însă una definitivă, astfel că Victor Becali are posibilitatea să conteste hotărârea.

Într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV, Gigi Becali, vărul lui Victor Becali, a declarat că acesta vina acestuia este aceea că a vrut să fie solidar cu fratele său.

”Victor a executat pedeapsa toată, patru ani și vreo trei luni, plus câștigul, plus șase zile la an. Deci el, la ora asta, are cap de linie. Victor a făcut pușcărie pentru că el a semnat alături de fratele lui, a vândut niște fotbaliști și a primit bani în cont. Deci Victor nu a fraudat nici măcar cu doi lei, numai că el a vrut să fie solidar cu fratele lui. Asta e vina lui Victor. A plătit și prejudiciul, Victor. El a făcut pușcărie cât tot lotul Microsoft la un loc. Pe cei care au furat sutele și miliardele de euro văd că îi scoateți. Îl țineți pe Victor la pușcărie, care a făcut pușcărie cât pentru 11 ani dacă era condamnat. Nu vă este rușine?”, a declarat Gigi Becali.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.