Victor Ponta: ANAF s-a constituit parte civilă în dosarul Rovinari-Turceni de frică. Toată lumea ştie că nu e niciun prejudiciu

Victor Ponta: ANAF s-a constituit parte civilă în dosarul Rovinari-Turceni de frică. Toată lumea ştie că nu e niciun prejudiciu
Foto: cursdeguvernare.ro

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că ANAF s-a constituit parte civilă în dosarul său “de frică”. Acesta a precizat că are toate documentele din partea inspectorilor antifraudă care atestă că au fost incasate toate taxele și impozitele.

Eu, sincer, nu ştiu la ce s-a constituit ANAF-ul parte civilă, având în vedere că ANAF-ul mi-a dat act că ei au încasat toate taxele şi impozitele. Probabil de frică. Toată lumea ştie că nu e nici un prejudiciu„, a precizat Victor Ponta, conform stiripesurse.ro.

Conform DNA, Agenția Națională de Administrare Fiscală s-a constituit parte civilă în cadrul procesului penal cu suma de 126.979,73 lei față de inculpatul Șova Dan-Coman și cu suma de 51.321,80 lei față de inculpatul Ponta Victor-Viorel.

Premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată în dosarul privind contractele de consultanță de la Turceni si Rovinari. DNA îl acuză pe premierul Ponta de trei infracțiuni: fals în înscrisuri sub semnatură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată și spălarea banilor.