Victor Ponta: Mă bucur din toată inima că Gică Popescu va fi din nou alături de familie și cei dragi

Victor Ponta: Mă bucur din toată inima că Gică Popescu va fi din nou alături de familie și cei dragi
Foto: gandul.info

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj la aflarea veștii că instanța a decis eliberarea fostului fotbalist Gică Popescu.

„Mă bucur din toată inima că Gică Popescu (un sportiv și un om extraordinar) va fi din nou alături de familie și cei dragi!”, a scris primul ministru pe Facebook.

Însă, decizia nu este definitivă, iar procurorii DNA au făcut deja contestație.

Popescu a executat jumătate din pedeapsa de trei ani, o lună și zece zile, primită în dosarul transferurilor de jucători. Alături de Popescu au mai fost condamnați George Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Ioan Becali, Victor Becali, Gigi Nețoiu, Jean Pădureanu.

Ultima oră
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă
14:35 - Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu. Imaginea cu președintele Republicii Moldova în România, devenită virală (FOTO)
13:59 - Alegeri în PNL. Ludovic Orban: „Indiferent de câți vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt”
13:21 - Datele COVID-19 în România, în ultimele 24 de ore: 153 de noi infectări, 5 decese. Cele mai multe noi cazuri, în București și Ilfov
12:49 - Ludovic Orban, surprins de candidatura lui Florin Cîțu: „Nu m-am așteptat, după toate discuțiile pe care le-am avut cu el”
12:25 - Boris Johnson, criticat de zeci de parlamentari. Acuzații dure pentru guvern, după anunțul introducerii pașaportului de vaccinare