"Voi merge pe lângă tren!" Principele Nicolae nu a fost primit în Trenul Regal care transportă sicriul cu trupul Regelui (VIDEO)

"Voi merge pe lângă tren!" Principele Nicolae nu a fost primit în Trenul Regal care transportă sicriul cu trupul Regelui (VIDEO)

Lacrimi și aplauze în Gara Băneasa: Regele Mihai a luat ultimul tren. Singurul său nepot merge însă pe lângă…

Militarii Brigăzii 30 Gardă au preluat sicriul și crucea și au parcurs drumul din interiorul gării până pe peron, unde Jandarmeria Română în uniformele de ceremonie a dat onorul și au intonat marșuri funebre până la introducerea sicriului în vagonul mortuar. Mulțimea a aplaudat cu lacrimi în ochi și pe acordurile marșului militar cum trenul regal a pornit pe ultimul drum al Regelui.

"Voi merge pe lângă tren!" Principele Nicolae nu a fost primit în trenul regal care transportă sicriul cu trupul Regelui

#DIRECT_ONE_ad01oy#

Membrii familiei călătoresc cu trenul spre gara din Curtea de Argeş, unde va avea loc înhumarea regelui Mihai I.Fără Nicolae, însă.Potrivit unor surse apropiate de fostul principe, acesta ar fi dorit să se afle în Trenul Regal, dar nu a primit nicio invitaţie în acest sens. "Voi merge pe lângă tren", le-a spus Nicolae apropiaţilor.

Ultima oră
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani
18:26 - Suedia nu mai fuge de virus: a fost eliminată obligativitatea prezentării testului COVID la intrarea în țară
18:15 - Laurențiu Reghecampf, umilit de Anamaria Prodan: El săracul are minte cât furnica. A ajuns de râsul țării. Îl vor fetele doar cât are bani