Vreme extremă în România: Zeci de gospodării au fost inundate, iar meteorologii anunță că nu scăpăm de ploile torențiale (VIDEO)

Vreme extremă în România: Zeci de gospodării au fost inundate, iar meteorologii anunță că nu scăpăm de ploile torențiale (VIDEO)

Ploile au făcut ravagii în ţară. Vremea extremă a lovit judeţul Hunedoara unde aproape 60 de gospodării au fost afectate de o ploaie torenţială, informează B1 TV. Peste 100 de pompieri au intervenit după ce apa a intrat în beciurile şi curţile oamenilor. A fost dezastru şi în Buzău, unde zeci de familii s-au trezit cu casele cuprinse de ape. În Sălaj, un cioban a murit pe loc după ce a fost lovit de un fulger când era cu oile pe câmp. Hidrologii anunță că nici marți nu scăpăm de ploile torenţiale.

Canalizarea nu a mai făcut față ploilor abundente care au căzut în Hunedoara. O rafală de ploaie torenţială, însoţită de descărcări electrice, a inundat 56 de gospodării din judeţ, iar peste 100 de pompieri şi voluntari au venit să scoată apa din curţi şi beciurile gospodăriilor afectate.

Zeci de gospodării au fost inundate, iar meteorologii anunță că nu scăpăm de ploile torențiale

#DIRECT_ONE_k06q09#

În Sălaj un cioban de 52 de ani a murit după ce a fost lovit de fulger în timp ce se afla cu oile la păscut, pe câmp, în zona localităţii Almaşu. Bărbatul nu a mai avut nicio şansă să se adăpostească de furtuna care a izbucnit violent.

Probleme au fost și în județul Buzău unde 23 de gospodarii au fost afectate în urma ploilor torențiale.

Meteorologii anunţă că astfel de fenomene extreme sunt aşteptate şi zilele următoare în toată ţara.