Pacientul COVID care a pus autoritățile pe jar. A evadat din spital de trei ori într-o singură zi

Pacientul COVID care a pus autoritățile pe jar. A evadat din spital de trei ori într-o singură zi
Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Un bărbat infectat cu COVID-19a reușit să pun autoritățile pe jar de mai multe ori, într-o singură zi. Acesta a evadat, duminică, de trei ori,din spitalul Spitalului Judeţean de UrgenţăAlba Iulia, unde era internat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie JudeţeanAlba, a declarat că în cursul zilei de duminicăau fost înregistrate trei apeluri, respectiv dimineaţa, în jurul amiezei şi seara,cu privire la faptul că un bărbat cu COVID-19 a părăsit incinta spitalului unde se afla internat.

Cum a reușit pacientul COVID să fugă de trei ori din spital

Bolnavul și-a pus în aplicare planul de evadare, dis-de-dimineață,de pe secţia de Infecţioase, însă nu a ajuns prea departe, pentru că polițiștii l-au prins pe stradă.

După ce a fost adus înapoi, el și-aîncercat norocul și mai pe la prânz. De data aceasta, a ajuns la domiciliu, unde l-au și găsit forțele de ordine, care l-au adus din noul la spital.

Seara, în jurul orei 19.00, pacinetul a fugit din nou, însă autoritățile i-au dat de urmă, din nou.Bărbatul era tot acasă. Potrivitalba24.ro, bărbatul a fost internat într-o altă unitate medicală.

Evadarea a fost posibilă pentru că salonul în care se afla internateste situat la parterul clădirii, iar clădirea nu mai este păzită deechipaje de poliţie, așa cum se întâmpla cu câteva luni în urmă.Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.