VIDEO: Descoperire macabră în Rusia. Imagini sinistre filmate în subsolul unei cabane izolate

VIDEO: Descoperire macabră în Rusia. Imagini sinistre filmate în subsolul unei cabane izolate
Cabană dubioasă din Rusia

O cabană dintr-un sat localizat aproape de Sankt Petersburg, al doilea cel mai mare oraș din Rusia, a ascuns un spațiu într-un total contrast cu mediul liniștit din zonă. Jurnaliștii au descoperit în subsolul casei o închisoare secretă, dotată cu un crematoriu, informează The Moscow Times.

Închisoarea deghizată în cabană era dotată cu două celule cu paturi supraetajate și toalete. Mai mult, închisoarea are un al doilea subsol, la adâncime și mai mare, dar pentru moment, nu a putut fi explorat, din cauza inundațiilor.

În spatele casei din lemn există o baie cu o trapă secretă care duce către un „cuptor inundat, de mărimea unui corp uman”. Expertizele au arătat că în încăpere se aflau „rămășițe biologice”, dar nu au specificat dacă acestea sunt umane sau animale.

De asemenea, în imagini apare și o structură de lemn, lângă care este o groapă înconjurată de materiale de construcție.

Cui ar fi aparținut cabana misterioasă

Jurnaliștii au aflat despre buncărul secret de la niște migranți care ar fi furat bunurile din cabană. Locuitorii din satul Agalatovskoye spun că în acel loc a funcționat Comitetul de Investigații al Rusiei, în 2020.

Primul proprietar al imobilului ar fi fost un șef al unei unități de arest preventiv, care s-a retras din activitate în anul 2004 și care a murit la în 2018, relatează 47News.ru. Al doilea proprietar ar fi un afacerist de 50 de ani, condamnat în 2001 pentru răpire și care în 2010 și-a schimbat numele în „Escobar”.

Ultima oră
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit
21:54 - Florin Cîțu: În coaliție și eu, și Ludovic Orban susținem interesele PNL. Orice competiție e frumoasă – în economie reduce prețurile și crește oferta, în politică scoate cel mai bun lider la suprafață
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură