360 de grade cu Alina Bădic: Cum ne apărăm în fața atacurilor energetice (VIDEO)

360 de grade cu Alina Bădic: Cum ne apărăm în fața atacurilor energetice (VIDEO)

În ediția de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, Alina Bădic a abordat și subiectul atacurilor energetice, oferind informații despre cum putem să ne apărăm de acestea.

„Persoanele care încearcă să își aducă în viață o cantitate mai mare de energie, de lumină, atrag entități negative.

De asemenea, există un anumit pact între cel care face magie neagră și cel care plătește pentru așa ceva. Astfel de contracte vizează energia vitală, energia sexuală, care reprezintă o hrană pentru aceste entități”, a declarat unul dintre invitații emisiunii, Stelian Chivu, psiholog.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Cum ne apărăm în fața atacurilor energetice

„În aceste situații, se poate face o protecție astrală, dar și o protecție fizică.

Zonele energiei vitale și ale energiei sexuale se protejează, de exemplu, cu apă sfințită. 70% din corpul nostrum este apă.

Ne putem proteja și folosind un cristal de stâncă, purificat, numit și „lumina condensată” sau „nunta spiritului cu materia”. Cristalul direcționează, acumulează, amplifică, înmagazinează informații. Când am un cristal purificat și îl țin în mâna stângă, degetele strânse în „bobinează” cumva, iar cristalul din mână intră în legătură cu cristalele din sânge – de zinc, siliciu, magneziu”, a mai declarat psihologul.

Cum reușesc entitățile negative să ne influențeze. Totul despre deochi

„Sunt persoane care simt ca o caracatiță, ca o gheară, ca o menghină, când ceva se întâmplă. Starea de angoasă influențează sistemul respirator, circulator și afectiv.

Atacul de panică deschide aura energetică și mai tare, iar agresiunea se desfășoară fără probleme.

În acest moment, este indicat să punem pumnul drept în stern, iar palma dreaptă ușor să lovească de 33 de ori și să conștientizeze. Loviturile au tendința să elibereze aceste atacuri energetice”, mai spune psihologul.

În ceea ce privește deochiul, „s-a constatat științific că, în momentul în care o persoană este deocheată, nivelul de hidratare celulară scade cu până la 30%, ceea ce poate fi adesea mortal. Apa din celule este evaporată, consumată. În unele cazuri, unii oameni au murit în urma unui deochi puternic.

Deochiul poate fi făcut sub o formă pozitivă sau suv forma invidiei accentuate. În cazul deochiului, în bătrâni se punea o persoană să bea dintr-o cană cu apă neîncepută de 3 ori și se ardeau câțiva cărbuni în pragul ușii. Se imita un ritual de rehidratare a corpului persoanei în cauză”, a concluzionat parapsihologul Gigi Chivu.

Tags: