Cine este Bianca Marina, noua iubită a lui Mario Iorgulescu

Cine este Bianca Marina, noua iubită a lui Mario Iorgulescu
Foto: Instagram @biancaa.marina

Mario Iorgulescu și Bianca Marina formează cel mai proaspăt cuplu, care face furori în showbiz-ul românesc în această perioadă.

Cei doi au mai avut o relație în trecut și se pare că iubirea dintre cei doi a revenit, după ce Bianca a divorțat de Steliano Filip.

Cel mai proaspăt cuplu din showbiz

Vestea șoc din showbiz-ul românesc este noua relație a lui Mario Iorgulescu cu Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip.

Dacă toți știu cine este Mario Iorgulescu, cu siguranță nu la fel de mulți o cunosc pe noua lui iubită, cu care a mai avut o relație în trecut. Se pare că magia dintre cei doi a revenit, iar acum au decis să pornească pe același drum împreună, din nou.

Mario Iorgulescu, în vârstă de 27 de ani, este un personaj controversat în showbiz-ul românesc, după ce a comis un accident grav în București. Însă, se pare că lucrurile s-au așezat și pentru el, deoarece și-a găsit liniștea în brațele Biancăi, noua sa iubită.

Flacăra iubirii dintre cei doi s-a reaprins de puțin timp, având în vedere că cei doi au mai fost într-o relație în urmă cu mai mulți ani.

Bianca Marina a fost căsătorită cu Steliano Filip

Între timp, Bianca Marina s-a căsătorit cu fotbalistul Steliano Filip, însă mariajul lor a fost sortit eșecului și au divorțat în urmă cu un an, după o căsnicie de patru ani. Acum, bruneta și-a găsit liniștea sufletească în brațele lui Mario, la care s-a întors recent.

După șapte ani de relație și patru de căsnicie, Bianca Marina și Steliano Filip au făcut și un copil. Mai mult, după ce s-au căsătorit, Steliano Filip a ales ă își schimbe religia cu cea penticostală, iar Bianca nu s-a regăsit deloc în alegerea fostului ei soț.

Așa cum știe toată lumea, Bianca Marina a divorțat de Steliano Filip în luna februarie a anului 2021. După divorțul de fotbalist, Bianca a susținut că a fost nefericită alături de el, acesta fiind motivul despărițirii dintre cei doi.

”Nu am fost de la început foarte bine. Adică, după șapte ani de relație, să te desparți de un om nu e chiar ușor. Ai remușcări, te mai gândești, dar, în ultima perioadă, am ajuns să zic că am liniște sufletească. Sunt liniștită și fericită. În momentul de față, mai mult decât ce am nu îmi doresc, poate doar să mă dezvolt eu în carieră. În ultimii doi ani, am mai luat și decizii proaste, dar să zic că din astea am învățat”, a declarat, în trecut, Bianca Marina, potrivit Spynews.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene