Un nou termen în procesul în care Mario Iorgulescu este judecat pentru omor. Noul avocat a cerut reîncadrarea faptei la ucidere din culpă și o nouă expertiză tehnică auto

Un nou termen în procesul în care Mario Iorgulescu este judecat pentru omor. Noul avocat a cerut reîncadrarea faptei la ucidere din culpă și o nouă expertiză tehnică auto
Foto simbol: Pixabay

Procesul în care Mario Iorgulescu este judecat pentru omor continuă în absența sa, iar miercuri a avut loc un nou termen. Noul avocat, care a mai reprezentat familia în acest caz, solicită reîncadrarea faptei la ucidere din culpă și o nouă expertiză tehnică auto, potrivit Libertatea.

Noul avocat al lui Mario Iorgulescu a cerut reîncadrarea faptei la ucidere din culpă

În urmă cu trei ani și 13 zile, fiul președintelui de la Liga Profesionistă de Fotbal a provocat un accident rutier la intrarea în București, iar un bărbat a murit. Procesul de la Tribunalul București se desfășoară în absența inculpatului, în condițiile în care Mario Iorgulescu este în Italia, acolo unde a fost internat într-o clincă de părinții săi imediat după accidentul din 2019.

La termenul de miercuri s-a prezentat avocatul Florin Mircea, care a reluat colaborarea cu familia Iorgulescu și are trei solicitări în apărarea lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu:

  • Ca fapta să fie reîncadrată de la omor la ucidere din culpă;
  • Să aibă loc o nouă expertiză tehnică auto;
  • Să fie audiat și un martor care încă nu a putut fi identificat, dar care, conform apărării, poate aduce noi informații esențiale legate de circumstanțele producerii accidentului.

Judecătoarea Manuela Orzață a decis că primele două solicitări vor fi analizate după ce vor fi luate în discuție, iar în legătură cu a treia se va pronunța în termen de cinci zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe