Adriean Videanu, încrezător în voturile românilor: ARD va câştiga alegerile

Adriean Videanu, încrezător în voturile românilor: ARD va câştiga alegerile

ARD va câştiga alegerile, este de părere coordonatorul campaniei Alianţei România Dreaptă, Adriean Videanu. El a declarat pe B1 TV, în emisiunea „Sub semnul întrebării”, că ARD are în prezent în sondaje 25% din opțiunile de electorat.

„ARD are acum 25% usl este la 46, 47% sub 50%. ARD va lua categoric dupa opinia mea. Lucrul pe care nu-l pot controla este furtul. Sper ca după ce s-a întâmplat la referendum, instituțiile statului să vegheze”, a spus democrat liberalul.

Adriean Videanu a declarat că una dintre marile probleme din România o reprezintă faptul că nu există o structurare a unei formaţiuni de dreapta.

„Avem o stângă structurată în jurul PSD-ului, care vine din fostul Partid Comunist, a mai adunat și din fosta Securitate și s-a împănat foarte bine. De la 65% la cât au luat în anii ’90, au ajuns și ei pe la un 25%. Din păcate, au reușit să atragă ca un magnet o speranță de dreapta a anilor ’90, care este PNL. Și care în momentul de față s-a disipat în acest conglomerat de stânga fără să aibă niciun fel de decizie în interiorul acestei structuri. Iar pe dreapta, încă bâjbâim. De aceea eu cred că acestei țări, cu toate riscurile, îi trebuie o construcție a unei formațiuni politice de dreapta reale, care să apere interesul capitalistului”,
a mai spus Videanu.

Videanu, încrezător privind alegerile parlamentare

Embed:
Ultima oră
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)