Adriean Videanu: Operațiunea "urna mobilă", în desfășurare în toată țara

Adriean Videanu: Operațiunea "urna mobilă", în desfășurare în toată țara

Președintele interimar al PDL București, Adriean Videanu, a declarat, duminică, că operațiunea „urna mobilă” a USL este în plină desfășurare pe tot teritoriul țării.

A început etapa unei urne mobile. În momentul de față, în toată țara, în condițiile în care în mediul rural lumea stă liniștită acasă, iar în mediul urban nu mai este mai nimeni la vot, iar acest lucru puteți să-l verificați și dvs umblând prin secțiile de vot, a început operațiunea „urna mobil㔄, a spus Videanu.

Acesta a făcut un apel către autoritățile abilitate ca acestea să nu intre în complicitate cu tentativele USL de fraudare a votului.

Facem un apel la autorități să nu se facă complici ai USL în această tentativă de a fura„, a încheiat Adriean Videanu.

Ultima oră
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)