Adriean Videanu: Premierul Victor Ponta a băgat România în stop cardiac

Adriean Videanu: Premierul Victor Ponta a băgat România în stop cardiac

Liderul de campanie a Alianței România Dreaptă, Adriean Videanu, a afirmat, miercuri, că premierul Victor Ponta a adus România într-o stare critică în ultimele 6 luni de când se află la guvernare.

„Victor Ponta nu face nimic decât să izoleze România în Uniunea Europeană. Ambiția sa de a deveni din nou prim-ministrunu va fi nimic altceva decât scoaterea țării din UE. Niciodată România nu a fost mai vulnerabilă din punct de vedere politic, economic și moral, ca astăzi. Ponta a băgat România în stop cardiac”, a spus Videanu în cadrul conferinței de presă.

Liderul ARD este de părere că măsurile lui Victor Ponta nu servesc decât clientelei sale politice, și nicidecum românilor.

„E singurul român care poate să explice cum majorează salariile micșorându-le. Este un socialist de caviar care deplânge soarta românilor, dar se plimbă cu elicoptere și avioane private”, a adăugat Videanu. 

Acesta a precizat că premierul nu va mai avea ocazia „să dețină puterea absolută în această țară” sau să „îndeplinească punct cu punct planul colonelului Mircea Dogaru, prin care să poată controla Curtea Constituțională, Direcția Națională Anticorupție sau Consiliul Național al Audiovizualului.

Ultima oră
00:12 - Marius Budăi, despre problema pensiilor speciale: Nu fac eu propuneri şi pentru sistemul de apărare şi ordine publică deoarece ar însemna să mă ocup de tot Guvernul
00:05 - Președintele Croației a semănat confuzie cu amenințarea că va retrage trupele din NATO, pe fondul crizei dintre Rusia și Ucraina. Ce a declarat Zoran Milanovic
23:58 - De ce a părăsit Andreea Tonciu Survivor România 2022. A avut nevoie de intervenția medicului, cu puțin timp înainte de eliminare
23:50 - DSP-urile sunt în colaps. Pacienții se vindecă de Covid până să le răspundă cineva solicitărilor
23:43 - Boris Johnson: Dacă Rusia va invada Ucraina, fiii multor rusoaice nu se vor mai întoarce acasă. Rezistența ucraineană va fi feroce, iar Marea Britanie va mări numărul militarilor din cadrul NATO (VIDEO)
23:27 - Adela Popescu, glume pe seama vârstei lui Răzvan Fodor: Îmi dau seama că nu e chiar așa de rău. Cum a reacționat actorul
23:24 - Administrația Biden a retras oficial ordinul privind vaccinarea obligatorie în marile companii. Actul normativ fusese blocat de Curtea Supremă a SUA
23:06 - Un grup comercial american taie din avântul sancțiunilor anunțate de Biden. “SUA ar trebui să ia în considerare noi prevederi legale”
23:02 - Florin Piersic a plecat din România, la 86 de ani. Motivul pentru care a părăsit țara și cine îl însoțește  
22:52 - Cristian Diaconescu: NATO și SUA au spus foarte clar că la o eventuală invazie a Rusiei în Ucraina răspunsul nu va fi unul militar / Reacția Alianței de sprijin în caz de criză diferă între Marea Baltică și Marea Neagră (VIDEO)