Anca Boagiu, despre senatorul Mircea Banias: Ar trebui să se autosuspende

Anca Boagiu, despre senatorul Mircea Banias: Ar trebui să se autosuspende

Invitată la emisiunea Evanimentul ZIlei, marți, senatoarea PDL Anca Boagiu a discutat cu gazdelele emisiunii, Robert Turcescu și Ion Cristoiu, despre scandalul creat în jurul dosarului în care sunt anchetați senatorul PDL Mircea Banias și fostul secretar de stat de la Interne Laurențiu Mironescu. Cei doi sunt cercetați de DNA, pentru evaziune fiscală și contrabandă.

Fostul ministru de la transporturi, care apare într-o interceptare SRI conversând cu Banias, a explicat că discuția cu acesta nu avea nici o legătură cu speța de contrabandă și evaziune din Portul Constanța. Boagiu a precizat că discuția discuția nu era publică și că era legată de un sechestru pus pe bunurile Companiei Naționale de Feribot.

“M-am săturat de mizeriile omului tău din port. El, șeful ANAF Constanța și cel cu feribotul sunt toți înțeleși…cretinii dracului!”, spunea Boagiu, în înregistrarea menționată.

Anca Boagiu: Cei anchetați ar trebui să se autosuspende din partid

Embed: " />

Anca Boagiu a declarat că în privința anchetei DNA Anca Boagiu a afirmat că este de părere că orice anchetă este binevenită în cazul în care există suspiciuni, indiferent de persoanele vizate.

Persoanele investigate în astfel de dosare “ar trebui să respecte statutul și să se autosuspende” din partid a mai adăugat senatoarea.

Ultima oră
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)